Fire-Boltt käynnistää kampanjan #GaleTohMil, jossa mukana MS Dhoni ja MC Stan

The ad film will be promoted across various social media platforms and OTT channels.

Intialainen älykäs puettava tuotemerkki Fire-Boltt on julkistanut #GaleTohMil-mainoselokuvansa, jossa esiintyvät kriketinpelaaja MS Dhoni ja räppäri MC Stan. Yhtiön mukaan elokuvan tavoitteena on korostaa Fire-Bolttin rannepuhelimen ominaisuuksia.

Fire-Boltt tuo #GaleTohMilin kautta tuoreen näkökulman urheilun ja musiikin fuusioon ja esittelee teknologian saumattoman integroinnin arkeen.

Kampanjan on ajatellut ja kuvaanut Moonshot. Elokuvan tarina avautuu juhlissa, jossa MS Dhoni kohtaa kiusallisen hetken, kun MC Stan lähestyy häntä. Jännitys kasvaa, kun Dhoni kamppailee Stanin nimen ja kappaleiden muistelemisen kanssa, mikä johtaa humoristiseen mutta samanhenkiseen tilanteeseen, joka saa odottamattoman käänteen.

Fire-Bolttin toimitusjohtaja ja perustaja Arnav Kishore sanoi kampanjasta: ”Olemme ylpeitä voidessamme esitellä rannepuhelimemme tämän viihdyttävän ja mukaansatempaavan mainoselokuvan kautta, jossa on mukana kaksi ikonista persoonallisuutta, MS Dhoni ja MC Stan. Tämä tuote on pelin muuttaja puettavan teknologian alalla, ja uskomme, että elokuva viestii tehokkaasti ainutlaatuiset piirteensä yleisöllemme.

Lisäksi mainoselokuvaa mainostetaan eri sosiaalisen median alustoilla ja OTT-kanavilla.

Samankaltaiset artikkelit