Mukka Proteins saa Sebin nyökkäämään listautumaan – IPO News

Mukka Proteins

Kalajauhoa, kalaöljyä ja kalaliukoista tahnaa valmistava Mukka Proteins on saanut pääomamarkkinoiden sääntelijä Sebin luvan kerätä varoja listautumisannin (IPO) kautta.

Listautumisanti on punaisen silakan esitteen (DRHP) luonnoksen mukaan täysin uusi, enintään 8 miljoonan oman pääoman ehtoinen osakeanti.

Yhtiö, joka oli toimittanut IPO-paperiluonnokset sääntelyviranomaiselle kesäkuussa, sai siitä huomautuskirjeen 30. lokakuuta, Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnan (Sebi) päivitys osoitti tiistaina.

Sebin kielellä havainnointikirjeen saaminen tarkoittaa sääntelijän nyökkäystä julkisen asian ajamiseksi.

Paperiluonnosten perusteella yhtiö ehdottaa käyttävänsä enintään 120 miljoonaa ruplaa käyttöpääomavaatimuksiin ja enintään 10 miljoonaa rupiaa sijoituksiin osakkuusyhtiöön, Ento Proteins Pvt Ltd:hen, käyttöpääomatarpeiden rahoittamiseen. Lisäksi osa käytetään yleisiin yritystarkoituksiin.

Markkinalähteiden mukaan listautumisannin koko voi olla missä tahansa 175–200 miljoonan rupiaa.

Mangalurussa toimiva yritys valmistaa kalajauhoa, kalaöljyä ja kalaliukoista tahnaa, jotka ovat olennainen ainesosa vesirehujen (kaloille ja katkaravuille), siipikarjanrehun (broilereille ja siipikarjalle) sekä lemmikkieläinten ruokien (koirien ja kissojen ruoat) valmistukseen. ).

Sillä on kuusi tuotantolaitosta, joista kaksi on sen ulkomaisen tytäryhtiön Ocean Aquatic Proteins LLC:n kautta, joka sijaitsee Omanissa ja neljä Intiassa. Lisäksi yhtiöllä on viisi varastoa ja kolme sekoituslaitosta Intiassa.

Mukka Proteinsin toiminnan tuotto nousi 27,60 prosenttia 770,50 miljoonaan ruplaan vuonna 2022, kun se vuonna 2021 oli 603,83 miljoonaa ja voitto verojen jälkeen (PAT) nousi 134,50 prosenttia 25,82 miljoonaan rupiaan tarkastelujaksolla. edellisessä verotuksessa.

Fedex Securities on ainoa varainhoidon pääjohtaja. Osakkeet ehdotetaan listattavaksi BSE- ja NSE-pörsseille.

Aiemmin yritys oli jättänyt paperiluonnokset sääntelyviranomaiselle maaliskuussa 2022. Yhtiö kuitenkin hylkäsi tuolloin listautumissuunnitelmansa ja peruutti paperiluonnoksensa.

Samankaltaiset artikkelit