TVS Supply Chain Solutionsin 880 kr:n IPO avautuu tänään

TVS Supply Chain Solutions, TVS Supply Chain Solutions ipo, TVS Supply Chain Solutions ipo opens, TVS Supply Chain Solutions ipo close,

TVS Supply Chain Solutions (TVS SCS) sanoi keskiviikkona, että sen 880 miljoonan ruplan listautumisannista (IPO) saadut tuotot käytetään velkansa takaisinmaksuun. Yrityksellä on kirjanpidossa 1 700 miljoonan ruplan velkaa, ja tuoreesta osakeannista kertyvä 600 miljoonaa käytetään velan tasoittamiseen. Lisäksi se oli kerännyt 417 miljoonaa rupiaa ennen listautumista, ja kun uusia 600 miljoonaa on tulossa, se pystyy maksamaan eläkkeelle kaikki pitkäaikaiset velkansa, mikä antaa yritykselle merkittävää kasvuvaraa tulevaisuudessa.

TVS SCS:n varapuheenjohtaja R Dinesh kertoi valituille mediahenkilöille, että listautumisannin päätyttyä promoottorit omistavat 44,54 % yhtiöstä. ”Kun otetaan huomioon, että olemme globaali yritys, julkisuus on todella suuri vahvuus. Koska se, millaisia ​​asiakkaita olet tekemisissä ja millaista näkyvyyttä saat julkisena yrityksenä, on valtava”, hän sanoi.

Yhtiö on vahvistanut listautumisannin hintakaistan 187–197 ruplaa osakkeelta. 880 miljoonan ruplan listautumisanti koostuu uudesta enintään 600 miljoonan rupian emissiosta ja enintään 280 miljoonan rupian myyntitarjouksesta, joka sisältää 1 07 34 565 Omega TC Holdingsin osaketta ja 9 84 823 Tata Capital Financial Servicesin osaketta. , 1 00 000 Kotak Special Situations Fundin osaketta ja 1 00 000 TVS Motor Companyn osaketta. IPO avautuu torstaina 10. elokuuta ja päättyy maanantaina 14. elokuuta.

Hän sanoi, että koska tämä on ensimmäinen TVS-tallin listautumisanti 29 vuoden jälkeen konserniyhtiön pörssitulon jälkeen, yhtiö kantaa hyviä toiveita ja odotuksia kaikille TVS-konserniin kuuluneille. ”En usko, että mikään muuttuu, koska teet listautumisannin. Se on vain uusi vaihe yrityksessä, jatkamme työtä kaikkien sidosryhmien hyväksi ja jatkamme sitä, mikä on organisaation kannalta parasta. Liiketoimintamme luontainen luonne ja ydinarvot, joita TVS edustaa, jatkuvat riippumatta siitä, onko yritys julkinen tai yksityinen, hän sanoi. TVS-konserniin kuuluvan yhtiön viimeksi listautui vuonna 1994 TVS Electronics.

JM Financial, Axis Capital, JP Morgan India, BNP Paribas, Nuvama Wealth Management (tunnetaan aiemmin nimellä Edelweiss Securities) ja Equirus Capital ovat tarjouksen pääjohtajia.

Samankaltaiset artikkelit