Vikram Salgaoncar: Mukesh Ambanin vähemmän tunnettu veljenpoika ja Akashin serkku, Anant, Isha Ambani; Tiedä hänen urastaan ​​ja nettovarallisuudestaan ​​- Lifestyle News

Vikram Salgaoncar: The lesser-known nephew of Mukesh Ambani and cousin of Akash, Anant, Isha Ambani; Know about his career and net worth

Ambani-perheen laajassa maisemassa Mukesh Ambani, Anil Ambani ja Dhirubhai Ambanin perintö ovat usein keskeisessä asemassa ja varjostavat vähemmän tunnettujen sisarusten Deepti Salgaocarin ja Nina Kotharin läsnäoloa.

Tänään sukeltamme Vikram Salgaoncarin, Deeptin ja Dattaraj Salgaocarin pojan, elämään. Hän on Ishan, Anant ja Akash Ambanin vanhin serkku ja visionääri Dhirubhai Abanin pojanpoika.

Vikramin juuret juontavat juurensa VM Salgaocar Group of Companiesiin, perheyritykseen, joka on vahvasti mukana sellaisilla aloilla kuin rautamalmi, kivihiili ja tuulienergia.

Tällä hetkellä VM Salgaocar Hotels and Resorts Private Limitedin johtajana toimiva Vikram aloitti ammatillisen matkansa vuonna 2007 McKinsey & Companyn osakkaana. Myöhemmin hän ryhtyi Reliance Entertainmentin liiketoiminnan kehityspäällikön tehtävään.

Ylpeä Pennsylvanian yliopiston Wharton Schoolin alumni, jolla on BBA-tutkinto, Vikram hoitaa erilaisia ​​liike-elämän etuja sekä Yhdysvalloissa että Intiassa.

Salgaocar-perheen liiketoiminnassa Deepti Salgaocar, Dattaraj Salgaocarin vaimo, antoi merkittävän panoksen perustamalla ”Sunaparannan”.

Tämä Goan rikkaan perinnön ja kulttuurin säilyttämiseen tähtäävä kulttuurilaitos hyötyy Deeptin johtajuudesta varapuheenjohtajana ja neuvottelukunnan jäsenenä. Vikram Salgaoncarista tulee näin ollen Ambani-perheen dynaaminen jäsen, joka edistää perheen perintöä monipuolisella ammatillisella toiminnallaan ja sitoutumisellaan kulttuurin säilyttämiseen.

Samankaltaiset artikkelit