Rexona julkaisee ”Breaking Limits: Girls can series” FIFA:n kanssa tukeakseen naisten jalkapalloa

The series will support Rexona’s continued global ambition to drive positive change.

Tukeakseen FIFA:n naisten jalkapallon tavoitteita Rexona, deodoranttibrändi, on julkaissut ”Breaking Limits: Girls Can” -sarjan Intiassa tavoitteenaan auttaa useampia tyttöjä pelaamaan jalkapalloa. Brändi uskoo, että liikkeellä on voima muuttaa elämää, mutta he tietävät, että kaikilla ei ole luottamusta liikkua miten haluavat. Yritys pyrkii muotoilemaan uudelleen luottamusta liikkeeseen, edistäen osallisuutta ja muutosta.

Asian edistämiseksi Rexona on lanseerannut Breaking Limits -ohjelman, ilmaisen digitaalisen koulutussarjan, jonka tavoitteena on kehittää valmentajia, yhteisöjohtajia ja mentoreita varustamalla heitä lisäämään nuorten luottamusta ja mahdollisuuksia liikepohjaisten ohjelmien avulla. Uusi Girls Can -sarja keskittyy myös turvallisten ympäristöjen luomiseen tytöille, itsetunnon parantamiseen ja kaikkien etnisten ryhmien osallisuuden varmistamiseen. Kampanja käynnistyy tällä viikolla.

Kathryn Swallow, Rexona Global Brand VP, sanoi kampanjan käynnistämisestä: ”Sitoutumisemme ulottuu liikkeen inklusiivisuuden puolustamiseen. Olemme omistautuneet luomaan maailman, jossa jokaisella tytöllä on mahdollisuus ja luottamus pelata jalkapalloa. Jalkapallon yhdistävä potentiaali on valtava, inspiroiva liike ja yhtenäisyys. Tästä syystä olemme innoissamme voidessamme esitellä Breaking Limits -ohjelman Intiassa, mikä merkitsee määrätietoista askeleemme kohti tätä visiota.”

Sandhya Daisy Sundaramin ohjaama kampanjavideo kertoo todellisia tarinoita nuorista tytöistä, jotka tarkkailevat jalkapalloa pelaavia poikia. Se korostaa heidän haasteitaan yhtäläisten mahdollisuuksien saavuttamisessa yhteiskunnassa ja alalla, jossa vain harvat naiset ovat onnistuneet siihen. Paljastettu taideinstallaatio vie päähenkilöt heidän muistojensa, tunteidensa ja voittojensa läpi herättäen syvällisen kokemuksen.

”Me Rexonalla uskomme urheilun muuntavaan voimaan, ja jalkapallo toimii uskomattomana alustana murtaa esteitä ja vahvistaa nuoria tyttöjä. Sitoutumisemme innostaa tyttöjä pelaamaan jalkapalloa perustuu vakaumukseen, että he ansaitsevat samat mahdollisuudet ja tunnustuksen kuin muutkin. Aloitteidemme avulla pyrimme murskaamaan yhteiskunnan stigmat ja kohottamaan näitä nuoria naisurheilijoita muistuttaen heitä siitä, etteivät he ole koskaan yksin tällä matkalla. Rexona on tuen majakka, joka motivoi tyttöjä unelmoimaan isosti, leikkaamaan sydämensä ja osoittamaan, että he voivat saavuttaa mahtavuutta rajoitusten ulkopuolella, Intian suuhoidon ja deosin johtaja Ashwath Swaminathan lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit