Variant Laboratories debytoi pörsseissä; GMP näyttää suotuisalta

Valiant Laboratories’ pre listing

Valiant Laboratoriesin osakkeiden on määrä debytoida pörsseissä tänään. Ja ennen listautumista Valiant Laboratoriesin osakkeiden GMP nousi 14,29 %. Listautumisanti merkittiin 29,76 kertaa. Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kategoriaa merkittiin 20,83 kertaa, ei-instituutiosijoittajille tarkoitettua osuutta 73,64-kertaisesti ja Retail Individual Investors (RIIs) -kiintiötä merkittiin 16,06 kertaa.

”Sijoittajat ottivat listautumisannin hyvin vastaan, ja merkintäprosentti oli 29,76. Myös nykyinen GMP on suotuisa, mikä osoittaa yli 15 prosentin listautumispreemion. Valiant Laboratoriesin taloudellinen tulos on parantunut viime vuosina, ja yhtiö suunnittelee laajentumistaan ​​edelleen. Listautumisannin arvostusta pidettiin myös oikeudenmukaisena”, sanoi Swastika Investmartin varallisuusjohtaja Shivani Nyati.

”On kuitenkin olemassa joitakin huolenaiheita, koska kyseessä on yhden tuotteen valmistusyritys. Toiseksi se on riippuvainen rajoitetusta määrästä toimittajia ja asiakkaita. Lisäksi tällä alalla on kova kilpailu. Sijoittajat saattavat saada hyvän listautumisedun huomenna, mutta heidän tulee myös olla varovaisia ​​liittyvien riskien suhteen”, Shivani Nyati lisäsi.

Valiant Laboratories IPO avattiin yleisölle keskiviikkona 27. syyskuuta 2023 ja päättyi tiistaina 3. lokakuuta. Tarjouskilpailu ankkurisijoittajille päättyi tiistaina 26. syyskuuta, jolloin yritys keräsi ankkurisijoittajilta 45,74 miljardia rupiaa ennen yleisöä. ongelma. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 133–140 ruplaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 10 rupiaa. Listautumisanti käsitti uuden 10 890 000 oman osakkeen liikkeeseenlaskun, joiden yhteenlaskettu arvo oli 152,46 miljoonaa rupiaa. Listautumisannin vähimmäiserän koko on 105 osaketta ja yksityissijoittajien vaatima sijoitusmäärä oli 14 700 ruplaa.

Valiant Laboratories on aktiivisia lääkkeitä ja bulkkilääkkeitä valmistava yritys, joka keskittyy parasetamolin valmistukseen. Yritys valmistaa parasetamolia eri laatuja ja kokoja asiakkaiden spesifikaatioiden mukaan, kuten jauhe, hieno jauhe, tiheä, vapaasti valuva jne. Yrityksellä on ennätys jatkuvasta liikevaihdon kasvusta, ja se kasvaa 35,3 %:n CAGR:llä 21-23 tilikaudella.

Samankaltaiset artikkelit