Celsius-tuomari pyytää SEC:tä arvioimaan uudelleenkäynnistyssuunnitelmaa nopeasti – Digital Transformation News

It’s believed that Celsius’ proposal is being challenged by its customers

Celsius Network LLC:n konkurssia valvova New Yorkin tuomari kehotti Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomiteaa päättämään nopeasti, antaako se luvan epäonnistuneen kryptolainaajan suunnitelmalle muuttaa itsensä luvun 11 kautta julkisesti noteeratuksi Bitcoin-kaivosyritykseksi.

Tuomari Martin Glenn kertoi SEC:n asianajajalle maanantain oikeudenistunnossa, että hän toivoo, että sääntelijä käy oman päätöksentekoprosessinsa läpi ripeästi, koska Celsius ja sen velkojat ovat selviytyneet luvusta 11 suhteellisen nopeasti. ”SEC tekee minkä tahansa päätöksen, jonka se uskoo olevan oikea”, Glenn sanoi. ”Toivon vain, että prosessi etenee, joten jos tiellä on kolhuja, voimme yrittää korjata ne matkan varrella.”

Glenn harkitsee, hyväksyykö Celsiuksen suunnitelman maksaa osittain takaisin asiakkaille, joiden tilit ovat olleet jäädytettyinä kesäkuusta 2022 lähtien, viikkoja ennen yrityksen konkurssia. Celsiuksen konkurssisuunnitelma ehdottaa asiakkaiden takaisinmaksua kryptovaluutan ja osakkeiden yhdistelmällä uudessa julkisesti noteeratussa Bitcoin-kaivosyhtiössä, jota ohjaa uusi Arrington Capitalin johtama johtoryhmä.

Celsius ja velkojat tarvitsevat edelleen SEC:n hyväksynnän, jos Glenn hyväksyy sen ehdotuksen muuttaa yhtiö uudeksi liiketoiminnaksi oikeuden asiakirjojen mukaan. Kryptoyritys voi lakkauttaa, jos sen suunnitelma poistua luvusta 11 krypto-kaivostyönä epäonnistuu. Vaikka Celsiuksen takaisinmaksuehdotus on velkojien laajalti kannattama, osa sen asiakkaista kyseenalaistaa. Asiakkaat, jotka vastustivat saneeraussuunnitelmaa maanantaina, sanoivat pitävänsä parempana selvitystilaa, koska he saisivat enemmän Bitcoinia ja Ethereumia sen sijaan, että he saisivat osakkeita uuteen, todistamattomaan yritykseen.

Muut asiakkaat valittivat kryptolainanantajan konkurssineuvojille maksetuista maksuista, prosessista, jota käytettiin velkojien äänien pyytämiseen takaisinmaksusuunnitelman tueksi, sekä Celsiuksen alkuperäisen CEL-tunnuksen arvon avainratkaisusta. Glenn sanoi, että hän antaa päätöksen Celsiuksen ehdotuksesta mahdollisimman pian. Konkurssi on Celsius Network LLC, 22-10964, US konkurssituomioistuin Southern District of New Yorkissa (Manhattan).

Samankaltaiset artikkelit