Dhanteras 2023: Haluatko ostaa kultaa tänään? Katso huippumerkkien parhaat alennukset

Significance of Buying Gold on Dhanteras:

Dhanteras ilmoittaa viisipäiväisen Diwali-festivaalin, joka tunnetaan myös nimellä valofestivaali, alkamisesta. Tämä suotuisa päivä, joka tunnetaan nimellä Dhantrayodashi, on omistettu jumalatar Laxmille, vaurauden jumalattarelle, uskoen, että kullan, timanttien ja muiden arvoesineiden hankkiminen tuo vaurautta.

Termi ”Dhanteras” on peräisin yhdistelmästä ”Dhan”, joka tarkoittaa rikkautta, ja ”Teras”, joka tarkoittaa kolmantoista päivää. Tänä vuonna Dhanteras osuu 10. marraskuuta eli tänään, jota seuraa Chhoti Diwali 11. marraskuuta, Diwali 12. marraskuuta, Govardhan Puja 13. marraskuuta ja Bhai Dooj 14. marraskuuta.

Tunnetut korumerkit, kuten Tanishq, Kalyan Jewellers, Malabar Gold & Diamonds ja muut, ovat julkistaneet erilaisia ​​tarjouksia ja alennuksia parantaakseen asiakkaidensa juhlakokemusta. Tässä muutamia esiteltyjä tarjouksia:

Tanishq tarjoaa jopa 20 % alennuksia kulta- ja timanttikorujen maksuista. Yritys mahdollistaa myös 100 %:n vaihtoarvon vanhalle kullalle miltä tahansa kultasepiltä. SBI-korttiasiakkaille on tarjolla välitön 4 000 Rs:n alennus vähintään 80 000 Rs:n tapahtumasta. Tämä tarjous on voimassa 12.11. asti ja sen voi hyödyntää kerran per kortti.

Kalyan Jewelersin Candere tarjoaa kiinteän 20 % alennuksen timanttien hinnoista ja välittömän 3 % alennuksen suurimpien pankkien debit- ja luottokorttiostoksista.

Saat 100 mg kultakolikon jokaista kultakoruihin käytettyä 30 000 rupiaa kohden. Lisäksi saat jopa 30 % alennuksia timanttien arvoista ja maksuista jalokivi- ja polkikoruista. SBI-kortin haltijat voivat saada ylimääräisen 5 % käteispalautuksen vähintään 25 000 Rs:n tapahtumista 12. marraskuuta asti.

Saat 25 %:n alennuksen, kun käytät vähintään 4 000 ₹ timantteihin Carat Lanella. SBI-kortin haltijat ovat oikeutettuja välittömään 5 % alennukseen. Tämä tarjous on voimassa 12.11. asti.

Hyödy 25 %:n alennuksesta kaikkien korujen valmistuskuluista sekä 10 %:n alennuksesta PC Jewellersin timanteista ja kivistä. Lisäksi saat 100 Rs alennusta kultakorujen grammalta. Nämä alennustarjoukset ovat voimassa 15.11. asti.

Samankaltaiset artikkelit