Crypto.com voitti Dubain lisenssin – Digital Transformation News

Crypto.com announced Dubai as its regional hub for the Middle East and North Africa in March, 2022

Virtuaaliomaisuuden pörssi Crypto.comin Dubain yritys CRO DAX Middle East FZE on saanut lisenssin kaupunkivaltion sääntelyviranomaiselta, joka edellyttää toiminnallista hyväksyntää, yritys sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa.

Kun Virtual Assets Service Provider (VASP) -lisenssi on hyväksytty, Crypto.com voi tarjota erilaisia ​​markkinoilla olevia palveluita yksityis- ja institutionaalisille sijoittajille, mukaan lukien pörssipalvelut, meklari- ja jälleenmyyjäpalvelut, sijoituspalvelut sekä laina- ja lainauspalvelut. sanoi. Dubain Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) perustettiin maaliskuussa 2022 säätelemään nousevaa virtuaaliomaisuussektoria emiraatissa – Dubai International Financial Centeriä lukuun ottamatta – sen pyrkiessä kehittymään alan globaaliksi keskukseksi ja monipuolistamaan talouttaan.

”Dubai osoittaa edelleen olevansa johtava markkina-alue, kun suunnitellaan tehokasta salausavaruuden sääntelyä samalla kun se tukee käyttöönottoa ja innovaatioita”, Crypto.comin toimitusjohtaja Kris Marszalek sanoi. Crypto.com ilmoitti maaliskuussa 2022 Dubain Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueelliseksi keskukseksi, jolla on yli 80 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti, seuraten muiden suurten alan toimijoiden suuntausta kohti Persianlahden kaupunkivaltiota.

Samankaltaiset artikkelit