Paytm Payments Bankin hakuaika päättyy 15. maaliskuuta! Mitä tapahtuu FASTagille, UPI:lle ja muille palveluille – Tässä on luettelo ja kuinka NPCI-nyökkäys auttaa asiakkaita – Pankki- ja talousuutisia

Paytm Payments Bank Deadline, Paytm Payments Bank Shut Down

Paytm Payments Bank suljetaan 15. maaliskuuta alkaen Reserve Bank of India -direktiivin mukaisesti. Mutta mitä tapahtuu kaikille rahoituspalvelujen rahoituspalveluille, kuten talletuksille, luottotapahtumille ja FASTag-latauksille perjantaista (15. maaliskuuta) alkaen. Tässä on yksityiskohtainen tarkistus –

Lakkaako Paytm toimimasta maaliskuun 15. päivän jälkeen ja mitä tapahtuu UPI-käytölle?

Hyvä uutinen asiakkaille on, että Paytm ei lopeta toimintaansa 15. maaliskuuta jälkeen. Jos sinulla ei ole tiliä Paytm Payments Bankissa, tämä ei vaikuta palveluihin. Pääset käyttämään UPI-palveluita Paytm-sovelluksen kautta ilman kaikki häiriöt, kunhan se on rekisteröity johonkin toiseen pankkiin. NPCI:n tai National Payments Corporation of India:n One97 Communications-Paytmin emoyritykselle antaman hyväksynnän seurauksena se voi edelleen olla osa UPI-palveluita, mutta kolmannen osapuolen sovellusten tarjoajana (TPAP). Uudessa monipankkimallissa maksupalvelu toimii nyt yhteistyössä Yes Bankin, Axis Bankin, HDFC Bankin ja SBI:n kanssa. He toimivat Paytm-käyttäjien maksupalveluntarjoajana tai maksujärjestelmän tarjoajana (PSP).

Miksi Paytm Payments Bank suljetaan?

RBI asetti Paytm Payments Bankille rajoituksia 31. tammikuuta vedoten vakaviin sääntörikkomuksiin. Raporttien mukaan pankissa avattiin tuhansia tilejä ilman asianmukaista tunnistamista, mikä herättää huolta mahdollisesta osallistumisesta laittomaan toimintaan, kuten rahanpesuun. Lisäksi raportissa tuotiin esille myös tapaukset, joissa samaan henkilöllisyystodistukseen liitettiin useita tilejä, joiden yhteydessä tapahtui merkittäviä summia. Lisäksi havaittiin epätavallisen suuri määrä lepääviä tilejä.

Paytm Payments Bank suljettiin: tämä vaikuttaa tähän

Rahan tallettaminen Paytmiin

Huomisesta alkaen käyttäjät eivät voi tallettaa varoja PPBL-tileilleen. Tämän seurauksena myös tiliin liittyvät prosessit, kuten palkkahyvitykset, suorien etujen siirrot tai tuet, keskeytetään väliaikaisesti. Yhteistyöpankkien hyvitykset, käteispalautukset ja sweep-in ovat kuitenkin edelleen sallittuja.

Rahan nosto ja siirto Paytmin kautta

Asiakkaat menettävät 15. maaliskuuta jälkeen pääsyn ominaisuuksiin, kuten lompakon täydentämiseen tai rahansiirtoihin. He voivat kuitenkin edelleen suorittaa maksuja tilillään olevalla saldolla.

FASTag-lataus Paytmin kautta

Intian kansallinen moottoritieviranomainen (NHAI) ilmoitti, että PPBL:n myöntämiä FASTag-tunnisteita ei voi ladata uudelleen, minkä vuoksi asiakkaiden on hankittava uudet toisen pankin myöntämät FASTag-tunnisteet.

Lisäksi NHAI julkaisi myös yksityiskohtaisen luettelon valtuutetuista pankeista ja ei-pankkitoiminnallisista rahoitusyhtiöistä (NBFC), jotka voivat antaa FASTag-tunnisteita, nimittäin HDFC Bank, ICICI Bank, IDFC First Bank, Airtel Payments Bank, Axis Bank Ltd, Bandhan Bank, Bank of Baroda, Canara Bank, IndusInd Bank, Kotak Mahindra Bank, Punjab National Bank, State Bank of India ja Yes Bank ovat mukana luettelossa.

Lisäksi kauppiaat, jotka käyttävät Paytm QR-koodeja, Paytm soundboxeja tai Paytm PoS -päätteitä tapahtumiin, voivat jatkaa sitä 15. maaliskuuta jälkeen vain, jos heidän varojensa kuitit ja siirrot on linkitetty muuhun pankkitiliin kuin PPBL:ään.

Samankaltaiset artikkelit