Lok Sabhan vaalit 2024: BSF:n työntekijät erotettiin äänestystehtävistä ahdisteluvalituksen vuoksi Länsi-Bengalissa – Intia-uutiset

Lok Sabha Elections 2024: BSF personnel removed from poll duty over 'molestation' complaint in West Bengal

Vaalilautakunta (EC) erotti rajaturvallisuusjoukkojen (BSF) henkilöstön tehtävistään Uluberia Lok Sabhan vaalipiirissä maanantaina, kun häntä vastaan ​​tehtiin hyväksikäyttövalitus.

Viranomaisen mukaan nainen teki rikosilmoituksen Uluberia poliisiasemalla sunnuntai-iltana.

Hallitsematon joukko pakottaa Rahul Gandhin, Akhilesh Yadavin lähtemään Phulpurista puhumatta | Video

”Olemme poistaneet hänet vaalitehtävistä. Odotellaan poliisin ilmoitusta. Jos hänet todetaan syylliseksi, tarvittaviin toimiin ryhdytään lain mukaisesti, kyselypaneelin virkamies sanoi PTI:lle.

Äänestys käynnissä Länsi-Bengalissa

Lok Sabha -vaalien viidennen vaiheen äänestys alkoi Länsi-Bengalin seitsemässä vaalipiirissä tiukan turvatoimien keskellä.

Vaalilautakunta on nimennyt yli 57 prosenttia äänestyspaikoista arkaluonteisiksi, ja niissä on noin 30 000 poliisin lisäksi yli 60 000 keskusvoimien työntekijää. Se on tähän mennessä suurin määrä turvallisuusjoukkoja, jotka on lähetetty mihin tahansa vaiheeseen osavaltiossa.

YLÖS: Nuoret pidätettiin videon jälkeen, jossa hän äänesti kahdeksan kertaa BJP:n puolesta Etahissa | Video

Vaalilautakunnan virkamiehen mukaan tähän vaiheeseen osallistuneissa seitsemässä Lok Sabhan vaalipiirissä äänestysprosentti oli 15,35 prosenttia aamuyhdeksään asti.

Uluberia eduskunnan vaalipiirissä oli korkein äänestys, 17,25 prosenttia, jota seurasivat Arambag (SC) 16,38 prosenttia, Howrah 15,20 prosenttia, Bangaon (SC) 15,19 prosenttia, Barrackpore 15,08 prosenttia ja Sreerampur 14 prosenttia. ja Hooghly 14,01 prosentilla.

Samankaltaiset artikkelit