Katsaus Radhika Merchantin mahdollisen anopin Nita Ambanin omistamiin kalliisiin esineisiin – Lifestyle News

Shark Tank India judges, Shark Tank India process, Shark Tank India funding, Shark Tank India, Aman Gupta, Boat Lifestyle, OYO Rooms, Ritesh Agarwal, Thiel Foundation, Deepinder Goyal, Zomato, IIT Delhi, Anupam Mittal, People Group, Shaadi.com, Namita Thapar, Emcure Pharmaceuticals, Duke University, Vineeta Singh, SUGAR Cosmetics, IIT Madras, IIM Ahmedabad, Radhika Gupta, Edelweiss Mutual Funds, Peyush Bansal, Lenskart, Amit Jain, CarDekho Group, Azhar Iqubal, Inshorts, Varun Dua, Acko General Insurance, CoverFox Ronnie Screwvala, upGrad

Ambanien runsasmaailmassa Reliance Foundationin puheenjohtaja ja perustaja, Dhirubhai Ambani International School, Nita Ambani asuu eleganssin ja hienostuneisuuden symbolina. Hän on myös IPL-krikettijoukkueen Mumbai Indians omistaja. Nykyään häntä pidetään yksi vaikutusvaltaisimmista naisista, jonka nettovarallisuus on yli 116,1 miljardia dollaria. Moitteettoman maun ja ylellisyyden halunsa ansiosta Nita Ambanilla on vaikuttava kokoelma ylenpalttista omaisuutta, joka kuvastaa hänen asemaansa yhtenä Intian vaikutusvaltaisimmista persoonallisuuksista.

Harvinaisista taideteoksista mittatilaustyönä valmistettuihin koruihin hänen kokoelmansa on osoitus hänen hienostuneesta mausta ja arvostuksestaan ​​elämän hienompia asioita kohtaan.

Audi A9 Chameleon

kuvan luotto: LifestyleAsia

Ambani omistaa huippuluokan ajoneuvokannan, mutta Nita Ambanin Audi A9 Chameleon erottuu kaikista muista. Lifestyle Asian mukaan, lähes 600 hevosvoiman ja 4,0 litran V8-moottorin ansiosta tämän rajoitetun erän auton arvo on 90 miljoonaa rupiaa. Auton on suunnitellut espanjalainen suunnittelija Daniel Garci. Yksi tämän auton erityispiirteistä on se, että siinä on elektroninen maalijärjestelmä, jonka avulla kuljettaja voi muuttaa auton ulkoväriä yhdellä painikkeella.

Maailman kallein saree

Kuvan luotto: Instagram/nitaambaniiii

Nita Ambani on aina neuvotellut arvokkaimmista asuista koostuvasta vaatekaappikokoelmastaan. Hänen rakkautensa perinteisiin asuihin, erityisesti sareisiin, on tunnettu. Tämä yksi Chennai Silksin johtajan Sivalingamin suunnittelema saree on kuitenkin arvoltaan 40 lakhia ja sille on annettu maailman kalleimman sareen titteli, India.com raportoi. Sari on koristeltu aidoilla timanteilla ja kullalla, ja siinä on myös harvinaisia ​​jalokiviä, kuten rubiinia, pukhrajia, smaragdia, helmiä ja muita. Tämän sareen kohokohta oli sen pusero, johon on kirjailtu Lord Krishnan kuva.

Japanilainen teesetti arvoltaan 1,5 miljoonaa

kuvan luotto: Popxo

Nita Ambani tunnetaan harvinaisen arvokkaan antiikkiesineen keräämisestä. Yksi tällainen esine on ikoninen teeastiasto Japanin vanhimpien ruokailuvälineiden valmistajilta. Teesetti on valmistettu platinalla päällystetystä Kiinasta, ja se on nastoitettu 22 karaatin kullalla Lifestyle Asian mukaisesti.

Henkilökohtainen huulipunakokoelma

Kuvan luotto: Instagram/nitaambaniii

Hänellä on erittäin harvinainen kokoelma yksilöllisiä huulipunaa, jotka on räätälöity hänen asujensa mukaan. Näiden huulipunajen pakkaukset on valmistettu kullasta ja hopeasta, ja niiden arvo on 40 lakh.

Kroonien arvoinen korukokoelma

Kuvan luotto: Instagram/nitaambaniiii

Nita Ambani omistaa joitakin kalleimmista ja harvinaisimmista timanttikaulakoruista, joiden arvo on kruunuja. Äskettäin Anantin ja Radhikan häitä edeltävissä juhlissa hänet havaittiin yllään valtavassa smaragdinvihreässä kaulakorussa, jonka arvo oli 400–500 miljoonaa rupiaa, kun taas 71. Miss World -finaaliin hän valitsi Mughal-aikaisen bajubandin, jonka arvo on 200 rupioita, The Times. Intiasta ja Times Now'sta raportoivat.

Yksityinen suihkukone

Kuvan luotto: ABP News

Yksityiskone ei ollut mikään, Nita Ambani osti itselleen, mutta se oli lahja hänen miehensä Mukesh Ambanilta hänen 54-vuotissyntymäpäiväänsä. GQ:n mukaan ylellinen suihkukone on arvoltaan 240 miljoonaa rupiaa.

Käsilaukkukokoelma

Kuvan luotto: Popxo

Nita Ambanilla on kokoelma maailman ylellisimpiä käsilaukkuja. Hänen käsilaukkukokoelmassaan on joitain tunnetuimmista brändeistä, kuten Sell, Goyard, Louis Vuitton, Prada, Hermes, Fendi, MulberryJimmy Choo – nimeä se, hänellä on se. Kuitenkin yksi laukku, joka pisti kaikkien silmään, oli hänen koruilla koristeltu Birkin Bag. Laukun 18 karaatin kultalaitteistossa on 240 timanttia, DNA raportoi. Sen arvo on 2,6 miljoonaa ruplaa.

Samankaltaiset artikkelit