Binance Coinin (BNB) hintaennuste: Onko aika siirtyä kohti Retik Financea (RETIK)? – Digital Transformation News

It’s believed that Retik Pay charges a one percent transaction fee

Binance Coin (BNB) on Binance Chainin, mukaan lukien Binance-keskuspörssin, alkuperäinen kryptovaluutta. Binance Coin on saavuttanut hitin vuonna 2023, vaikka se on aiemmin ollut monien sijoittajien suosikki. Token on kamppaillut ylläpitääkseen vauhtia heikentyneen sijoittajien luottamuksen vuoksi, ja se on noussut vain 10,12 % tähän mennessä. Tämä on saanut monet BNB:n haltijat huolestumaan sijoituksensa pitkän aikavälin näkymistä. Samalla kun tämä jättiläinen kompastuu, uusi tulokas markkinoille nousee nopeasti tarjoten turvapaikan väsyneille Binance-kolikon haltijoille. Retik Finance (RETIK) on Ethereum-pohjainen DeFi-alusta, joka pyrkii muokkaamaan globaalia maksuteollisuutta. RETIK tarjoaa ympäristön krypto-harrastajille vaivattomasti hyödyntää omistustaan ​​todellisessa maailmassa.

Katsotaanpa jokaista näistä rahakkeista nähdäksemme parhaan sijoituksen vuonna 2024.

Binance Coin (BNB) -hintaennuste: Miksi BNB jää jälkeen? Binance Coin on kärsinyt useita takaiskuja tänä vuonna, estäen sitä nousemasta yhtä korkealle kuin useimmat muut kryptovaluutat. Näitä ovat laajat tekijät, kuten yleinen laskeva ilmapiiri, joka on hidastanut koko kryptomarkkinoita, ja tiukka kilpailu muiden samasta markkinaosuudesta kilpailevien kryptovaluuttojen kanssa. BNB:n hintaan on myös vaikuttanut muutama erityistekijä. Binance, BNB:n emopörssi, on ollut laajan viranomaisvalvonnan kohteena maailmanlaajuisesti, mukaan lukien useita Yhdysvaltoihin nostamia oikeusjuttuja Securities and Exchange Commissionin (SEC) ja Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) toimesta. Viimeksi Binancen toimitusjohtaja CZ Zhao erosi, kun hänet pidätettiin ja häntä syytettiin useista syytteistä, mukaan lukien Yhdysvaltain rahanpesun vastaisten säännösten rikkomisesta. Nämä tekijät ovat pelottaneet sijoittajia ja tukahduttaneet BNB:n kasvun.

Onko Binance Coin hyvä sijoitus vuonna 2024? Nykyinen BNB-hinta on 301,47 dollaria. Binance Coin on edelleen merkittävä markkinatoimija ja voi saada takaisin entisen asemansa. Sen hinnan odotetaan kuitenkin pysyvän vaihtelevana lyhyellä aikavälillä. BNB:n hintaennusteen laskevin skenaario on 240,48 dollaria vuonna 2024.

Retik Finance nousee vahvaksi vaihtoehdoksi BNB:n takaiskujen sarjassa. Ethereum-pohjainen protokolla on hyvässä asemassa kasvua varten vankan ekosysteeminsä ja kasvavan käyttöönoton ansiosta.

Retik Financen viehätys johtuu osittain sen vahvasta DeFi-tuotteiden ekosysteemistä. Näitä ovat: • Retik DeFi -pankkikortit: Ajattele tavallisia pankkikortteja, mutta paremmin. Näiden korttien avulla krypto-harrastajat voivat kuluttaa kryptovaluuttojaan jokapäiväisiin ostoksiin, kuten ruokaostoksiin tai pihviillalliseen. Ne on yhdistetty pidikkeen DeFi-lompakkoon. Lisäksi DeFi-pankkikortit tarjoavat pankkiautomaateista nostoja maailmanlaajuisesti ja jopa 5 %:n käteispalautuspalkkion.

• Retik Wallet: Se on ei-säilytys, moniketjuinen ratkaisu, joka yhdistää likviditeetin useille hajautetuille pörsseille ja lisää sijoittajien tuottopotentiaalia. Se ottaa myös kokonaisvaltaisen lähestymistavan DeFiin, jolloin sijoittajat voivat olla vuorovaikutuksessa erilaisten DeFi-toimintojen, kuten vaihto-, panostus-, tuottoviljely-, lainaus- ja lainaustoimintojen kanssa, vaihtamatta sovellusten välillä.

• Retik Pay: Tämä ominaisuus tarjoaa turvallisen laskun verkkoyrityksille ja kauppiaille kryptomaksujen hyväksymiseen. Retik Pay veloittaa 1 %:n tapahtumamaksun, jonka avulla kauppiaat voivat hyväksyä kryptovaluuttamaksuja ilman kohtuuttomia maksuja, mikä lisää voittomarginaaliaan.

• Tekoälypohjainen P2P-lainaus: Retik luo maailman ensimmäisen tekoälyllä toimivan vertaislainaalustan, joka mullistaa laina-lainamarkkinat. Alusta käyttää blockchain-teknologiaa sovittaakseen lainanantajat ja lainanottajat tehokkaammin yhteen välttäen ongelmia, jotka vaivaavat perinteistä lainaa, kuten lainojen laiminlyöntejä.

Retik Finance myy RETIK-rahakkeita varhaisille sijoittajille ennakkomyynnissä alennettuun hintaan 0,05 dollaria. Ennakkomyynti on saavuttanut huomattavaa menestystä, ja ensimmäinen vaihe myytiin loppuun 72 tunnissa ja keräsi 450 000 dollaria. Kampanja on kerännyt yli 2 miljoonaa dollaria kolmannessa vaiheessa. Tämä menestys osoittaa kasvavaa sijoittajien kiinnostusta ja uskoa alustan potentiaaliin. Tiimi päätti luopua riskipääoman rahoituksesta ja aloittaa hajautetun rahakkeiden myynnin.

Tämä lähestymistapa tarjoaa useita etuja, kuten demokratisoi pääsyn sijoitusmahdollisuuksiin, mahdollisuudet korkeampaan tuottoon ja edistää vahvaa yhteisöllisyyttä sijoittajien keskuudessa. Se korostaa myös ryhmän sitoutumista hajauttamiseen. Retik Finance järjestää myös 333 000 dollarin megalahjan kiitoksena nopeasti kasvavalle tukipohjalleen. Kun ennakkomyynti on valmis, Retik Finance listataan vähintään kolmeen suureen pörssiin, mikä houkuttelee alustaan ​​enemmän huomiota ja likviditeettiä. Laukaisuhinta on 0,15 dollaria, minkä jälkeen analyytikot ennustavat 100-kertaisen laukaisun jälkeisen räjähdyksen, joka ylittää RETIKin 15 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Retik Finance (RETIK) on nouseva tähti, jolla on valtava potentiaali ennen vuotta 2024. RETIK on 100-kertaisen kasvun ennusteella vahva vaihtoehto BNB:n kompastavaa ekosysteemiä pakeneville sijoittajille.

Samankaltaiset artikkelit