Sandbox, joka sisältää Know Your Customer -vahvistusprosessin

Sandbox is a Metaverse platform

3. elokuuta 2023 tehdyn ilmoituksen mukaan Sandbox, Metaverse-alusta, vaatii Know Your Customer (KYC) -varmistuksen panostusprosesseihinsa, Cointelegraph totesi.

”Käyttäjien turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden parantamiseksi olemme ottaneet käyttöön KYC-vahvistuksen panostusprosessissamme. Tavoitteemme on varmistaa, että käyttäjiemme tilit tarkistetaan ennen kuin he voivat osallistua panostukseen tai lunastaa tulojaan”, kehittäjät selittivät.

6. kesäkuuta 2023 paljastuneiden lähteiden mukaan SAND oli yksi 68 kryptovaluutasta, joita Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) piti arvopaperina viimeisimmässä Binancea ja Coinbasea vastaan ​​nostussa oikeusjutussa, Cointelegraph lisäsi.

On odotettavissa, että ”TSB:n julkisesti levittämä tieto on saanut SANDin haltijat, mukaan lukien ne, jotka ovat ostaneet SANDia toukokuusta 2022 lähtien, kohtuudella pitämään SANDia sijoituksena ja odottavansa hyötyvänsä TSB:n ponnisteluista Sandbox-protokollan kasvattamiseksi. puolestaan ​​lisäisi SANDin kysyntää ja arvoa”, SEC mainitsi, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit