”G20-jäsenyys vaatii kryptoomaisuussäännöksiä”, Nirmala Sitharaman sanoo

Reportedly, G20 nations will address crypto regulations at 2023 Annual Meetings of WBG

9. syyskuuta 2023 Intian valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman käsitteli kysymyksiä kryptovarallisuuden sääntelykehyksen mahdollisuuksista G20 New Delhin huippukokouksessa 2023. Ymmärrettyjen tietojen mukaan Sitharamania pyydettiin myös puhumaan politiikka-asiakirjasta. kryptotoimintaa varten, julkaissut Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) ja Financial Stability Board (FSB).

Sitharamanin mukaan FSB on keskittynyt enemmän kryptosäännöksiin, kun taas IMF on painottanut kryptovarojen makrotaloudellisia vaikutuksia. ”Synteesipaperi on asia, jonka G20-jäsenyys käy läpi yksityiskohtaisesti. Marrakechissa on vielä yksi kokous, meidän puheenjohtajakaudellamme finanssipolitiikan alalla, Sitharaman lisäsi.

Raporttien mukaan Sitharaman korosti, että kryptoomaisuuspolitiikan ”IMF-FSB Synthesis Paper” -kirjasta keskustellaan Marrakechissa, Marokossa. ”Jäsenen on otettava vastaan ​​kutsu, miten se haluaa edetä, puitteet vai mallit. En usko, että olemme vielä antaneet sille nimeä, ja myös nyt keskustellaan siitä, tuleeko siitä vain asetus eikä kielto, Sitharaman sanoi.

Uskotaan, että Maailmanpankkiryhmän (WBG) vuoden 2023 vuosikokouksissa annetaan enemmän selvyyttä G20-maiden kannasta kryptosäännöksiin. Tapaamiset on suunniteltu pidettäväksi 9.-15.10.2023 Marrakechissa.

Samankaltaiset artikkelit