FTX:n 3,4 miljardin dollarin tokenvaraston uhkaava myynti kiihtyy kryptovalvontaan

Reportedly, the largest 100 tokens slid almost three percent on Monday

Volatiliteetti lisääntyi digitaalisten omaisuuserien markkinoilla, kun kauppiaat arvioivat lakkautetun FTX-pörssin kryptomyynnistä sen konkurssiprosessin kautta.

FTX:n ylläpitäjät ovat saaneet takaisin noin 7 miljardia dollaria omaisuutta, mukaan lukien 3,4 miljardia dollaria kryptoa. Tuoreiden hakemusten mukaan oikeudessa on määrä käsitellä keskiviikkona suunnitelmaa rahakkeiden myynnin aloittamisesta velkojien takaisinmaksun helpottamiseksi. Esitys osoittaa, että FTX:llä on lähes 1,2 miljardia dollaria SOL:ssa, Solana-verkon alkuperäisessä tunnuksessa. Varasto sisältää myös 560 miljoonaa dollaria Bitcoinia, joka on suurin kryptovarallisuus, ja 192 miljoonaa dollaria toiseksi sijoittuvaa eetteriä.

Suurimman 100 rahakkeen mittari liukui lähes 3 % maanantaina ennen kuin nousi suunnilleen saman suuruusluokan tiistaina. Bitcoin teki samanlaisen suorituskyvyn ja käytti noin 25 870 dollaria Singaporessa klo 12.32. FTX pyrkii nimittämään miljardööri Michael Novogratzin Galaxy Digital Holdings Ltd:n omaisuudenhoitoosaston auttamaan kaatuneen pörssin jättimäisen rahakasan valvomisessa. Viikkoraja kryptomyynnille vaihtelee 50 miljoonasta 200 miljoonaan dollariin elokuun hakemuksen mukaan.

Markkinat ovat ”peloissaan tulevasta FTX-velkojan selvitystilasta”, Matrixportin tutkimuspäällikkö Markus Thielen kirjoitti muistiinpanossa. Syyskuu kokonaisuudessaan on myös yleensä vuoden huonoin kuukausi digitaalisen omaisuuden kannalta. Bitcoin on pudonnut keskimäärin 6,2 % kuukauden aikana viimeisen vuosikymmenen aikana, Bloombergin keräämien tietojen mukaan. Jotkut kaaviokuviot lisäävät Bitcoinin heikkousjaksoa. Analyysi, joka perustuu piirustusistuntoihin, kun merkki liikkuu ylös tai alas vähintään 1 %, niin kutsuttu point and figure -tutkimus, osoittaa 24 500 dollarin tukitason olevan uhattuna. Jos tunnus rikotaan, se on vaarassa testata 24 000 dollaria ja yli 21 400 dollaria analyysin mukaan.

”Bitcoinin voi olla vaikea nähdä kestävää nousua”, joka perustuu ”heikentyneeseen keskipitkän aikavälin vauhtiin”, Fairlead Strategies LLC:n perustaja Katie Stockton kirjoitti huomautuksessaan. Maailmanmarkkinat odottavat Yhdysvaltain inflaatioraporttia keskiviikkona. Merkit tahmeasta hintapaineesta voivat herättää odotuksia siitä, että korot pysyvät korkeammalla pidempään, mikä voi olla este riskialttiimpien sijoitusten tekemiselle.

Samankaltaiset artikkelit