Kryptoalusta JPEX sulkee kaupankäynnin Hongkongin tutkinnan aikana

It’s believed that Hong Kong police has received 83 complaints on JPEX

Kryptovaluuttaalusta JPEX sulki osan kaupankäynnistä Hongkongin poliisin meneillään olevan tutkimuksen aikana.

Käyttäjät eivät voi tehdä uusia tilauksia Earn Trading -liittymässä maanantaista lähtien, sunnuntain lausunnon mukaan, joka viittaa joihinkin varainhoitotuotteisiin. JPEX neuvottelee kolmannen osapuolen markkinatakaajien kanssa likviditeettivajeen ratkaisemiseksi, lausunnossa sanotaan.

Hongkongin poliisi tutkii JPEX:ää markkinoiden sääntelyviranomaisen Securities and Futures Commissionin pyynnöstä. SFC on sanonut, että yritys toimi kaupungissa lisensoimattomana yksikkönä, mikä on ensimmäinen varoitus vahtikoirasta sen jälkeen, kun maa on lisännyt ponnisteluja Hongkongin läsnäolon kasvattamiseksi kryptokeskuksena houkuttelemalla lisää yksittäisiä sijoittajia.

JPEX sanoi, että markkinatakaajat jäädyttivät varat Hongkongin viranomaisten tutkinnan seurauksena. Olemassa olevat Earn Trading -toimeksiannot jatkuvat tuotteen erääntymiseen asti, se sanoi. JPEX ei vastannut kommenttipyyntöön.

Hongkongin poliisi pidätti vaikuttaja Joseph Lam Chokin JPEX-tutkinnan yhteydessä, ja poliisien nähtiin kuljettavan laatikoita erilliseen ajoneuvoon paikallisten tiedotusvälineiden ja HK01:n materiaalien mukaan. Hongkongin poliisi ei vastannut kommenttipyyntöön.

Hongkongin poliisi on saanut 83 valitusta JPEX:stä, jotka koskevat 34 miljoonaa Hongkongin dollaria (4,3 miljoonaa dollaria), tiedotusvälineiden mukaan poliisikomissaari Raymond Siu lauantaina. JPEXin pääkonttori on sen verkkosivuston mukaan Dubaissa.

Samankaltaiset artikkelit