Nouseva Bitcoin on suurin kuukausittainen hyppy sitten 2020 – Digital Transformation News

Supply of Bitcoin is limited to 21 million, of which 19 million have already been mined

Kiihkeä aktiivisuus bitcoinissa sai sen torstaina suurimmalle kuukausittaiselle voittoonsa yli kolmeen vuoteen, ja se on ennätyslukeman alueella, kun noteerattuihin bitcoin-rahastoihin ryntäsivät rahat vauhdikkaasti. Markkina-arvoltaan suurin kryptovaluutta pysyi Aasian aamukaupassa vakaana 61 100 dollarissa, kun se vaihtoi omistajaa jopa 63 933 dollarissa yössä. Sen kuukausivoitto on yli 44 %, mikä on suurin sitten joulukuun 2020. Se vetää pienemmän eetterin mukanaan – se osti viimeksi 3 416 dollaria, mikä on 50 % enemmän helmikuussa.

Momentti ehdotti 69 000 dollarin ”testiä ja todennäköistä katkosta”, sanoi välitysyrityksen IG Marketsin analyytikko Tony Sycamore, mikä nostaisi bitcoinin ennätyskorkeuden yli marraskuun 2021 kryptohuippujen huiman päivinä. Coinbase Globalin johtaja sanoi. pörssissä oli kyse liikenteen lisääntymisestä. ”Jos tämä olisi mikä tahansa muu markkina, se olisi todennäköisesti ”blow-off top – älä mene lähelle sitä kuplaa” -kategoriaa, sanoi Matt Simpson, City Indexin vanhempi markkina-analyytikko. ”Mutta bitcoin on palannut paraboliseen rallivaiheeseensa ilman välittömiä huipun merkkejä.”

Spot-bitcoin-pörssillä noteerattujen rahastojen hyväksyminen ja lanseeraus Yhdysvalloissa tänä vuonna on avannut omaisuusluokan uusille sijoittajille ja sytyttänyt uudelleen jännityksen, joka tyrehtyi hintojen romahtaessa vuoden 2022 ”crypto-talvella”. LSEG-tiedot osoittivat virrat 10. suurimmat spot-bitcoin-ETF:t toivat 420 miljoonaa dollaria pelkästään tiistaina, eniten lähes kahteen viikkoon. Kolme suosituinta, joita ylläpitävät Grayscale, Fidelity ja BlackRock, näkivät volyymit jyrkästi. Kauppiaat ovat myös lisänneet bitcoineja ennen huhtikuun puolittamista – joka neljäs vuosi tapahtuva prosessi, jossa tokenien julkaisunopeus puolitetaan, samoin kuin kaivostyöläisille annetut palkkiot.

Bitcoinin tarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan, joista 19 miljoonaa on jo louhittu. Lisäksi Federal Reserven mahdollisuudet laskea korkoja tänä vuonna on ruokkinut sijoittajien halukkuutta korkeamman tuoton tai epävakaampiin omaisuuseriin. Valuuttakurssien volatiliteetti on laskenut kahden vuoden alimmilleen, ja Yhdysvaltain osakevolatiliteettiindeksi on asettumassa takaisin pandemiaa edeltävälle alueelle.

Samankaltaiset artikkelit