Sektorin kiertostrategia: Maksimoi swing-kaupankäynnin voitot

Sector Rotation Strategy: Maximizing swing trading gains

Yhtenä voitamme, jaettuna kaadumme. Tämä sopii täydellisesti osakemarkkinoille. Näemme aina, kuinka osake menestyy, mutta unohdamme tarkistaa sen sektorin suorituskyvyn. Näemme jokapäiväisessä elämässämme joillakin aloilla, joilla on kukoistavia liiketoimintamahdollisuuksia, ja toisilla, jotka lentävät jo korkealla. Sama tapahtuu osakemarkkinoilla.

Osakkeita johtaa sektori ja sektoria osakkeet. Osakkeet ja sektorit kulkevat aina käsi kädessä. Tästä syystä monet swing-kauppiaat löytävät hyviä ja luotettavia kauppoja edistyneen sektorin rotaatioanalyysin avulla.

Sektorianalyysi sisältää sektoreiden tutkimisen ja sen jälkeen osakkeiden hintaliikkeiden ennustamisen. Swing-kauppiaat, jotka haluavat saada lyhyitä hinnanmuutoksia muutaman viikon ja kuukauden sisällä, hyötyivät suuresti sektorin kiertostrategiasta. Sektorikierto tarkoittaa sektoreiden kiertoa korkealta matalalle.

Kaikki sektorit eivät ole ylhäällä samaan aikaan eivätkä kaikki alat samaan aikaan. Hyvän elinkeinonharjoittajan tulee tutkia kynttilänjalkakaavioita ja käydä läpi alan aiemmat hintaliikkeet. Tämä auttaa seuraamaan, kuinka osakkeet ovat toimineet tietyissä olosuhteissa.

Tekninen analyysi jätetään sivuun, kun tarkastelemme taloudellisia näkökohtia, mikään ala ei voi aina kukoistaa tai olla aina pohjalla.

Viime aikoina voimme harkita esimerkkiä PSU-pankeista. Ala oli alas lähes 3-4 vuotta. Sillä välin monet kauppiaat ja sijoittajat menettivät luottamuksensa PSU-pankkien osakkeisiin.

Mutta tässä on muistettava, että mikään sektori ei voi olla alhaalla ja saada uusia pohjaa näin pitkään. Varsinkin kun alaa johtaa hallitus. Swing-kauppiaat, jotka seurasivat PSU-sektorin hintaliikkeitä ja analysoivat sen osakkeita hyvin, nauttivat nousustaan ​​merkittävästi.

Sektorit pyörivät aina ylä- ja alaosien välillä. Kun toinen on alhaalla, toinen saattaa olla ylhäällä ja sillä on mahdollisuus nousta. Perusteellinen sektorianalyysi teknisen analyysin ja tekniikoiden avulla auttaa löytämään alan potentiaalia. Lisäksi, kun tiedät, että sektorilla on potentiaalia nousta, tutkit sen osakkeita. Kun alan ja osakkeiden analyysi kulkee käsi kädessä, swing-kauppiaille ei ole vaikea löytää mahdollisuuksia.

Toimialan kierto on välttämätöntä maan taloudellisen tasapainon ylläpitämiseksi. Tasapainon ylläpitämiseksi sektorit liikkuvat järjestelmällisesti tietyissä vaiheissa. Nämä vaiheet voidaan tunnistaa laajenemiseksi, supistumiseksi, huipuksi ja pohjaksi.

Laajentumisvaiheella tarkoitetaan alan kasvuvaihetta. Täällä alan osakkeet voivat nähdä hyviä nousuliikkeitä markkinasuunnasta riippumatta. Supistumisvaiheessa ala on laskuvaiheessa. Täällä kerran hyvin kasvaneen alan osakkeet voivat todistaa peräkkäistä laskua.

Muita suuria osakemarkkinoiden seurattavia sektoreita ovat ne, jotka ovat huipussaan tai läpi (alhaalla). Sektorit ovat huipussaan, kun niiden varastot, jotka muodostavat suurimman osan toimialasta, ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan.

Tämän lisäksi ala on aallonpohjassa, kun sen osakkeet käyvät lähes kaikkien aikojen pohjalla.

Joka ajankohtana sektorit ovat missä tahansa tämän syklin vaiheessa. Esimerkiksi COVID-19:n aikoina IT- ja lääkesektori kukoisti, kun taas PSU-pankit olivat pohjalla. Mutta nykyaikana lääketeollisuus on melkein pohjalla ja PSU käy kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla. Toisaalta IT-ala on laskuvaiheessa.

Huolimatta swing-kauppiaiden käyttämästä teknisen analyysin tyypistä, he voivat hyötyä sektorianalyysistä ja sektorin rotaatiosta, jos he ymmärtävät mekanismin ja periaatteet hyvin.

Syynä sektorikiertoon on instituutioiden pyörivät varat. Institutionaalinen osto ja myynti on vastuussa kasvusta tai laskusta millä tahansa alalla. Sinun tarvitsee vain seurata instituutioiden käyttäytymistä, sillä puolet markkinoiden koodista on jo murtunut siellä.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on kirjoittajan henkilökohtainen mielipide. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusten tekemistä.

Samankaltaiset artikkelit