PropsAMC auttaa 300 asunnon ostajaa saamaan takaisin 100 cr oikeudellisista kiistoista kehittäjien kanssa

PropsAMC helps 300 homebuyers recover Rs 100 cr from legal disputes with developers

Square Yards, Intian suurin integroitu kiinteistöalusta, on saavuttanut merkittävän virstanpylvään 100 kr:n sijoitetun varojen takaisinperinnässä, ja yli 300 asunnonostajien ja kiinteistönomistajien oikeustapausta on ratkaistu sen omaisuudenhallintaosaston PropsAMC:n avulla.

Lakipalvelujen perustaminen PropsAMC:n johdolla, joka on johtava tietotiedon ja omaisuudenhallinnan alalla, oli vastaus asunnonostajien kasvavaan huoleen, kun he kohtaavat oikeudellisia monimutkaisia ​​vaikeuksia ja kiistat kiinteistökehittäjien kanssa sekä lukuisia kiinteistöverokiistoja ja vuokralaiskiistoja. kiinteistön omistajat. Perustamisestaan ​​lähtien se on tarjonnut horjumatonta tukea lukemattomille henkilöille heidän etsiessään asunnon omistusta ja lakisääteisiä velvoitteita valtion virastoille.

Tanuj Shori, perustaja ja toimitusjohtaja, Square Yards, ilmaisi sitoutuneensa suojelemaan asunnonostajien etuja ja sanoi: ”Tämä on osoitus horjumattomasta sitoutumisestamme turvata asunnonostajien sijoitukset. Ymmärrämme, että kiinteistösijoitukset ovat merkittävä osa asiakkaan lompakkoa ja siksi meidän vastuullamme on varmistaa, että tämä matka on turvallinen ja vailla oikeudellisia monimutkaisia ​​asioita. Kun yli 300 tapausta on ratkaistu ja 100 miljoonaa rupiaa on peritty takaisin, omistautumisemme heidän etunsa suojelemiseen on edelleen päättäväistä, ja jatkamme heidän oikeuksiensa puolustamista jokaisessa vaiheessa.

Anand Moorthy, Square Yardsin Asset Management Services & Data Intelligence -yksikön perustaja ja CBO, sanoi: ”Syvä kiinteistöihin liittyvien lakiasioiden asiantuntemuksemme yhdistettynä kattavaan tietoseuranta- ja omaisuudenhallintaominaisuuksiin antavat meille mahdollisuuden tarjota erittäin ainutlaatuista ja erilaista tarjontaa kiinteistöekosysteemiin. Omien verkkotunnusasiantuntijoidemme avulla emme vain anna asunnonostajien ja kiinteistöjen omistajien mahdollisuuksia, vaan myös pilotoimme Intian ensimmäisiä digitaalisia otsikkohaku- ja kiinteistöjen e-arviointialustoja joidenkin Intian johtavien rahoituslaitosten kanssa.

PropsAMC on tunnistanut ja ratkaissut kehittäjien kiistat ja oikeudelliset epäselvyydet ottamalla käyttöön tiukat tarkastusprosessit. Square Yards on myös integroinut tarkastusprosessin osaksi jakelupolkuaan aloittaen kehittäjien taustan, historian ja uskottavuuden tarkastamisesta. Se toimii ensimmäisenä puolustuslinjana, joka antaa asunnon ostajille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä luottavaisin mielin. Lisäksi PropsAMC tunnustaa juridisen ja teknisen due diligence -tarkastuksen keskeisen roolin kiinteistöjen ostoon ja hankintoihin liittyvien riskien vähentämisessä. Omistushakujen ja lakiasiantuntijoiden arvioiden avulla se paljastaa piileviä oikeudellisia komplikaatioita, jotka voivat haitata kiinteistön omistusoikeuden saumatonta siirtoa, mikä mahdollistaa mahdollisten oikeudellisten haasteiden nopean ratkaisemisen. Varmistaakseen, että asunnonostajat ymmärtävät täysin sopimusasiakirjoissa esiintyvän monimutkaisen oikeudellisen ammattikieltä, sen lakitiimi tarjoaa asiantuntijoiden sopimusarvioita. Tämä ylimääräinen valvontakerros auttaa ostajia välttämään kalliita virheitä ja suojelee heitä mahdollisilta oikeudellisilta komplikaatioilta.

Omaisuusriitatilanteissa PropsAMC hyödyntää oikeudellista asiantuntemustaan ​​tarjotakseen sovittelu- ja oikeudenkäyntipalveluita, jotta asunnon ostajat voivat turvata sijoituksensa joutumatta sotkeutumaan pitkiin oikeudellisiin taisteluihin. Suojatoimenpiteiden lisäksi PropsAMC on digitoinut yli 20 miljoonan omaisuuden rekisteröintitietueet ja kiinteistöjen nimet, jolloin nämä tiedot ovat julkisia ja loppukäyttäjien helposti saatavilla. Se tarjoaa myös yrityspalveluita, kuten nimikehakua, arvostusta, riita-asian tarkistamista jne. yrityskäyttäjille, kuten pankeille, HFC-yhtiöille, arvioijille ja lakitoimistoille. Koska kiinteistöt ovat monien asunnonostajien ja sijoittajien ensisijainen sijoituskohde, PropsAMC on holhooja, joka suojelee miljoonien unelmia ja etuja kiinteistöihin liittyvältä huolellisuudelta ja mahdollisilta oikeudellisilta komplikaatioilta.

Samankaltaiset artikkelit