Intian sijoitustulevaisuuden epäilys: Insights on Investment Portfolio

Demystifying India's Investment Future: Insights on Investment Portfolio

On yleinen käsitys, että sijoittaminen on itsensä löytämisen matka. Se paljastaa suhteesi rahaan, riskinsietokykysi ja kykysi pysyä kurina epävarmuuden edessä. Kun tarkastelemme Intian sijoitusmahdollisuuksia, katsomme vakaata hallitusta, joka tarjoaa erinomaista yritysystävällistä politiikkaa ja lupaavan tulevaisuuden. Maa on harvinainen valopilkku vaikeasta makrotaloudellisesta ympäristöstä ja maailmantalouden hidastumisesta huolimatta. Sijoitusyhtiöt ovat korostaneet, kuinka usean omaisuuden allokaatiostrategiat ovat avainasemassa kestävän markkinoita lyövän sijoitustuoton saavuttamisessa.

Siksi monet uskovat, että korkeammat korot ja suurempi volatiliteetti määrittelevät uuden järjestelmän. Se on suuri muutos maailmanlaajuisen finanssikriisin jälkeiseen vuosikymmeneen. Sijoittajat saattoivat luottaa staattisiin, laajoihin omaisuusluokkien allokaatioihin saadakseen tuottoa – ja he eivät juurikaan hyötyneet makronäkymien erilaisista näkemyksistä.

Yksinkertaisesti sanottuna vaurauden kasvattamiseen ei koskaan voi ajoittaa markkinoita, mutta sillä on aika, jonka rahastosi viettävät markkinoilla, mikä ratkaisee. Sijoitussalkku on yhtä monimutkainen kuin avioliitto (kevyemmällä huomautuksella). Mukana on useita tekijöitä, kuten ikä, riskinottohalu, tarkoitus, ansaintakyky, ymmärrys saatavilla olevista vaihtoehdoista ja vanhinten opastus monien muiden joukossa.

Jatkuvasti kehittyvässä varallisuudenhoidon maisemassa nuoret intialaiset, joilla on korkeammat käytettävissä olevat tulot, ovat rakentamassa omaa, selkeää polkuaan rikkauksiensa kasvattamiseen. He etsivät sijoitusmahdollisuuksia vaihtoehtoisista tavoista, jotka kattavat erilaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien kiinteistöt, start-upit ja intohimoprojektit.

Perinteisten sijoitusmahdollisuuksien, kuten kiinteätalletus-, chit-rahasto-, kulta- ja postijärjestelyjen aika valtion järjestelmiin on jo mennyt. Ne voivat olla alkuaskelia avautuessa perinteisemmille sijoitusrahastojen, osakkeiden ja osakkeiden vaihtoehdoille. Nykyinen sukupolvi monipuolistaa sijoitussalkkujaan useilla sektoreilla ja tutkii mahdollisuuksia, jotka menevät perinteisiä tuotteita pidemmälle.

Tämä johtuu siitä, että Intian härkätapausta on vaikea jättää huomiotta. Otetaan Intian kasvu – maa on yksi maailman nopeimmin kasvavista suurista talouksista. Tilivuonna 2022–2023 nopean 7,2 prosentin talouskasvun jälkeen Intian BKT:n kasvuvauhdin tilikaudella 2023–2024 ennustetaan olevan 6,9 prosenttia.

Nykyään yksityishenkilöillä on lukuisia sijoitusmahdollisuuksia toisin kuin viime vuosina. Yksinkertaisen ymmärtämisen vuoksi mikä tahansa sijoitussalkku jaetaan yleensä velkaan ja osakkeisiin, jolloin velkaan kuuluvat kiinteät talletukset ja valtion joukkovelkakirjat, jotka ovat turvallisia ja antavat sinulle alhaisen tuoton. Osakkeissa riski on kuitenkin suurempi ja myös tuotto korkeampi. Tämä kaikki riippuu markkinaolosuhteista ja yritysten suorituskyvystä.

Osakkeet voidaan jakaa edelleen osakkeisiin ja sijoitusrahastoihin. Sijoitusrahastoissa riskitekijä on pienempi, koska ammattimainen rahastonhoitaja sijoittaa osakekoriin, joka pitää pääomasi turvassa, kun taas toisaalta osakkeet ovat erittäin epävakaita ja niihin liittyy suuri riski.

Seuraavaksi paras veto on sijoittaminen tai kiinteistösijoitusten hajauttaminen tai jalometallisijoitukset (kulta- tai hopeasijoitukset), jotka tarjoavat sinulle tasaisen tulovirran. Useat nykyaikaiset sijoitusmahdollisuudet näyttävät tuottoisilta, mutta sijoitusmahdollisuuksissa, kuten Bitcoineissa ja NFT:issä, on suhtauduttava varoen, koska hallitus ei vielä sääntele niitä.

Kiinteistösijoituksia pidetään lupaavana keinona intialaisille korkean nettovarallisuuden henkilöille (HNI) hajauttaa sijoitussalkkuaan. Hajauttaminen voidaan saavuttaa eri segmenteillä, kuten asuin-, liike-, vähittäis- ja varastointi. Sijoittajat voivat odottaa saavansa huomattavia tuottoja. Moody’sin mukaan Intian kiinteistöala on tällä hetkellä nousussa ja sen odotetaan saavuttavan 1 biljoonan Yhdysvaltain dollarin arvon vuoteen 2030 mennessä. Raportin mukaan Intian kiinteistöala on valmiina olemaan yksi maailman parhaista.

Koska kiinteistöala kehittyy jatkuvasti, tietoisuuden ja tietoon perustuvien päätösten merkitystä ei voi liioitella, sillä se voi johtaa merkittäviin tuotoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan niille, jotka haluavat laajentaa sijoitushorisonttiaan.

Lopuksi on myös huomattu, että Ultra High Net Worth Individuals (UHNI) kääntyy yhä enemmän kohti ei-perinteisiä ”intohimosijoituksia”, kuten keräilyomaisuutta, kuten taidetta, vintage-autoja, jahteja ja viiniä. Nämä sijoitukset tarjoavat esteettistä ja emotionaalista tyydytystä, mutta voivat myös tuottaa vaikuttavaa tuottoa.

Samankaltaiset artikkelit