Tsemppiä FD-sijoittajille! NÄMÄ suuret pankit tarkistavat kiinteitä talletuskorkoja | Ansaitse jopa 8,75 %

Cheer for FD investors! THESE large banks revise fixed deposit interest rates

Pankit ovat alkaneet nostaa kiinteitä talletuskorkojaan sekä henkilöasiakkaille että senioreille yrittäessään tasapainottaa omia laina- ja talletuskorkojaan sen jälkeen, kun keskuspankki piti ohjauskoron ennallaan kahdeksan kertaa peräkkäin 7.6.

Viimeiset noin 18 kuukautta ovat olleet yksi parhaista moneen vuoteen kiinteätalletussijoittajille, sillä he ovat saaneet pankeilta kilpailukykyisiä korkoja. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tämä ei välttämättä ole koronnostosyklin loppu ainakaan määräaikaistalletuksille ja rahoituslaitokset saattavat nostaa korkoja edelleen houkutellakseen asiakkaita.

”Tämä tekee tallettajille suotuisan ajan päästä talletuksiinsa korkeampaan tuottoon”, sanoo Adhil Shetty, Bankbazaarin toimitusjohtaja.

Seuraavat pankit ovat tarkistaneet FD-tuotteidensa korkoja eri ajanjaksoilla. Katsotaanpa.

HDFC Bankin kiinteät talletuskorot

Intian markkina-arvoltaan suurin pankki HDFC Bank on tarkistanut alle 2 miljoonan Rs:n määräaikaistalletusten korkoja 10.6.2024 alkaen.

Pankki tarjoaa yleisasiakkaille 3–7,25 prosentin korkoa 7 päivästä 10 vuoteen kestoajalle. Sen korkein prosenttiosuus on 7,25 % näiden asiakkaiden 18 kuukauden ja alle 21 kuukauden pituisissa toimissa.

HDFC Bank tarjoaa eläkeläisille 3,5–7,75 prosentin korkoa 7 päivästä 10 vuoteen. Sen korkein korko eläkeläisille on 7,75 % 18 kuukauden ja alle 21 kuukauden ikäisillä toimikaudella.

Pankin kiinteät talletukset, jotka erääntyvät 15 kuukauden ja alle 18 kuukauden kuluessa, saavat 7,10 %:n koron yleisasiakkaille ja eläkeläiset 50 bps lisäkorkoa.

RBL Bankin kiinteät talletuskorot

Yksityisen sektorin lainanantaja on tarkistanut FD-korkojaan merkittävästi. Yleisasiakkaat voivat nyt ansaita jopa 8 % korkoa 18 kuukaudesta 24 kuukauteen. Eläkeläisille tarjotaan 50 bps:n ylimääräistä FD:tä näistä toimisuhteista, ja ansaita jopa 8,50 %; kun taas supereläkeläisille (yli 80-vuotiaille) tarjotaan 75 bps enemmän kuin mitä tavallisille asiakkaille tarjotaan. RBL Bank on tarkistanut alle 2 miljoonan Rs:n talletusten korkoja 8.6.2024 alkaen.

Pankki on myös ilmoittanut säästötilin korkojen tarkistamisesta 1.7.2024 alkaen.

Union Bank of India kiinteät talletuskorot

PSU-pankki tarjoaa nyt jopa 7,6 %:n korkoja yleisasiakkaille FD-sopimuksista, jotka on varattu 1 vuoden ajaksi. Kiinteitä talletuskorkoja sovelletaan yli 2 miljoonan Rs:n suuruisiin joukkotalletuksiin. Pankin muut FD-pituudet vaihtelevat 7 päivästä jopa 10 vuoteen. Se tarjoaa eläkeläisille 0,5 % lisäkorkoa ja supereläkeläisille 0,75 % lisäkorkoa.

Pankki tarjoaa 399 päivän FD-omistusajalle 7,25 %:n koron tavallisille asiakkaille ja 50 peruspisteen lisäkorkoa eläkeläisille. Supereläkeläiset saavat vielä paremmat hinnat eli 8 % vuodessa.

SBI kiinteät talletuskorot

Viime kuussa Intian valtionpankki tarkisti FD-sopimustensa, mukaan lukien ”Sarvottam”, korkoja useille toimikaudelle. Tämän tarkistuksen myötä SBI:n FD-sopimusten korot vaihtelevat 3,5 prosentista 7,9 prosenttiin enintään 10 vuoden pituisille toimiajalle. Uudet FD-korot astuvat voimaan 15.5.2024 alkaen SBI:n verkkosivujen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit