Tarvitsetko rahaa juhlaostoksille? Hanki henkilökohtaisia ​​lainoja 10 % nyt – Tarkista viimeisimmät hinnat

fund

Henkilölainat soveltuvat parhaiten taloudellisiin hätätilanteisiin varsinkin silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa ja tiedät, että voit maksaa lainaamasi summan takaisin myöhemmin, kun taloutesi paranee. On myös tärkeää ymmärtää lainan erityinen tarkoitus, olipa kyseessä hätätilanne, kodin remontti tai jokin muu syy.

Kun tiedät tarkoituksesi, voit päättää lainasummasta. Lainaaminen ilman tarkoitusta tarkoittaa, että sinulla ei ole takaisinmaksusuunnitelmia, etkä ole tietoinen korkovastuista.

Kun haet henkilökohtaista lainaa, lainanantajilla on erityiset kelpoisuusehdot, kuten ikä, tulot, työllisyystilanne ja luottopisteet. Sinun on varmistettava, että täytät nämä kelpoisuusehdot ennen hakemuksen jättämistä hylkäämisen välttämiseksi. Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka sinun on pidettävä mielessä.

Luottopisteesi voi auttaa sinua turvaamaan lainan edullisin ehdoin. Paranna luottotietosi ja jos luottopisteesi on jo hyvä, sinulla on mahdollisuus neuvotella paremmat lainaehdot.

Vertaile eri pankkien, rahoituslaitosten ja verkkolainanantajien henkilökohtaisia ​​lainatarjouksia. Harkitse tekijöitä, kuten korkoja, käsittelymaksuja, laina-aikaa ja asiakaspalvelua.

Korko on kriittinen tekijä. Valitse lainanantaja, joka tarjoaa halvimman koron, sillä se vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Muista, että henkilökohtaisten lainojen korot voivat olla kiinteät tai vaihtuvia. Kiinteä korko pysyy vakiona koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua markkinoiden vaihteluiden mukaan.

Päätä laina-aika takaisinmaksukykysi perusteella. Pidemmät toimikaudet johtavat pienempiin EMI:ihin, mutta voivat johtaa korkeampiin yleisiin korkomaksuihin.

On myös tärkeää lukea lainasopimus ja ehdot. Varmista, että ymmärrät kaikki lausekkeet ja määräykset, jotka liittyvät erityisesti ennakkomaksuun, myöhästymismaksuihin ja viivästysmaksuihin. Lisäksi hyvä asiakaspalvelu on ratkaisevan tärkeää, jos kohtaat ongelmia laina-aikana. Tarkista arvostelut ja palaute lainanantajan asiakaspalvelusta.

Alla oleva taulukko auttaa sinua vertailemaan eri laitosten ja ERI:iden korkoja 300 000 rupian lainasummalle 2 vuoden ajaksi.

Kokoanut BankBazaar.com

Huomautus: Kaikkien listattujen (BSE) julkisten ja Pvt-pankkien sekä valittujen NBFC-pankkien henkilökohtaisten lainojen korko on otettu huomioon tietojen keräämisessä. Pankkeja, joiden verkkosivuilta ei ole saatavilla tietoja, ei oteta huomioon. Tiedot on kerätty kunkin laitoksen verkkosivuilta 17.10.2023. Pankit ja NBFC:t on listattu nousevassa järjestyksessä oman luokkansa koron perusteella, eli alhaisimman henkilölainan koron tarjoava pankki on ylhäällä ja korkein alareunassa. . EMI lasketaan taulukossa mainitun koron perusteella Rs 3 Lac -lainalle, jonka laina-aika on 2 vuotta (käsittely- ja muiden kulujen oletetaan olevan nolla EMI-laskennassa). Taulukossa mainitut korot ja kulut ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella pankin käyttöehtojen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit