Dwarka Expressway antaa vauhtia Gurugramin kiinteistöille

Dwarka Expressway to give a boost to Gurugram real estate

Dwarka Expresswayn äskettäinen vihkiminen on merkki uuden aikakauden kiinteistökehityksestä Gurgaonissa, mikä merkitsee merkittävää muutosta alueen kaupunkimaisemassa. Tämä hiljattain vihitty, 19 kilometriä pitkä ja kahdeksan kaistainen katu yhdistää Delhi-Haryanan rajan Kherki Daulaan. Se kulkee rinnakkain Urban Extension Road-II:n kanssa, joka on kuusikaistainen, 10 kilometriä pitkä tie Nangloi-Najafgarh Roadilta Sector 24 Dwarkaan.

Nämä infrastruktuurin parannukset eivät tarkoita vain yhteyksien parantamista, vaan niitä pidetään osoituksena alueen kasvavasta näkyvyydestä Gurgaonin kiinteistömarkkinoilla. Tämä käytävä tekee muutakin kuin linkittää tärkeimmät kohteet; siitä on nopeasti tulossa elinehto, joka parantaa alueen pääsyä suuriin kaupunkeihin, mukaan lukien Delhi, Jaipur, Mumbai ja Chandigarh. Tämä paljon puhuttu pikatie huipentuu Cloverleafiin lähellä sektoria 76 ja sektoria 77, mikä tekee tästä alueesta kaupallisen ja asuinrakentamisen pesän. Näillä aloilla on jo johtavia kehittäjiä, kuten DLF, Emaar, Whiteland, M3M ja Suncity. DLF Ltd, Intian suurin pörssilistattu kiinteistöyhtiö, on lanseerannut DLF Privana Southin, korkean tason luksuskehityksen aloilla 76 ja 77.

Aakash Ohri, Jt:n toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja, DLF, kommentoi Dwarka Expresswayta: ”Dwarka Expressway, joka päättyy lähellä apilanlehteä, muuttaa ympäröivän alueen elintärkeäksi kaupalliseksi käytäväksi, jossa on kaupallisia, vähittäiskauppoja ja tasokkaita asuinalueita. hankkeita. Se sijaitsee Gurgaonin, Delhin, Jaipurin, Mumbain ja Chandigarhin yhdistävien tärkeimpien pikateiden yhteydessä, ja siitä on tulossa keskipiste. Apilanlehden ylijuoksun valmistuminen parantaa Gurgaonin uusien alueiden asukkaiden pääsyä NH-8:aan ohittaen Kherki Daulan tietullialueen. Tästä kiinnostuksen noususta on osoituksena viimeaikaisten lanseerausten, kuten DLF Privanan, huomattava veto 76/77 aloilla. Hallituksen painottaen infrastruktuuria Gurgaonin on määrä houkutella asukkaita Delhi NCR:stä ja naapurikaupungeista.

Markkinalähteiden mukaan DLF aikoo käynnistää tässä paikassa toisen projektin, joka on osa integroitua DLF Privanaa eli DLF6:ta. Tämä on samanlainen kuin DLF5, joka yhdistää asuintilat, kaupalliset keskukset ja viihdealueet integroiduksi paikkakunnaksi.

”Kauan odotetun Northern Peripheral Roadin (Dwarka Expressway) Haryana-osuus toimisi nyt keskeisenä virstanpylvänä, kun halutaan edistää nopeasti kasvavien asuintaskujen luomista saumattomien yhteyksien ja liikkuvuuden avulla. Tämä muuttava kehitys tarjoaa Intian kasvavalle keskiluokalle pääsyn toteuttamaan unelmansa kodin omistamisesta vuosituhannen vaihteessa sijaitsevassa Gurugramin kaupungissa. Tämä sopii täydellisesti strategiaamme kannustamalla merkittävästi uuden aikakauden kiinteistökehittäjiä, joilla on vahva taloudellinen tilanne, varovainen hallinto ja hyvä toteutus, kehittämään uusia hankkeita ja myötävaikuttamaan kansakunnan ”Asuntoja kaikille” -tarpeisiin”, sanoi Mohit Malhotra, perustaja ja toimitusjohtaja. NEOLIV.

Dwarka Expressway ja New Gurgaon -alue on noussut uusimmaksi keskipisteeksi huippuluokan kiinteistökehityksille Delhi-NCR-alueella. Anarockin tutkimus paljastaa, että vuosina 2013–2023 lähistöllä lanseerattiin noin 53 030 asuntoa eri budjettialueilla. Lisäksi ennustetaan, että seuraavan kahden vuoden aikana valmistuu vielä 10 515 asuntoa, jotka ovat valmiita käyttöön. Pikatien kehittämisen alkuajoista lähtien kiinteistökehittäjät ovat nopeasti saaneet huomattavia tontteja asuinhankkeille tämän käytävän varrelta.

JLL:n erillinen analyysi osoittaa, että noin 175 eekkeriä maata on ollut mukana 17 erillisessä kaupassa, joiden kokonaisarvo on yli 3 100 ₹ ja jonka kehittäjät ovat vakuuttaneet vuodesta 2022 lähtien tällä tietyllä osamarkkinoilla. Pikatien tuomat parannetut yhteydet ovat herättäneet kiinnostusta potentiaalisten asunnonomistajien keskuudessa, erityisesti Dwarkasta ja muista Delhin länsiosista kotoisin olevien asunnonomistajien keskuudessa, joista monet haluavat kohottaa elintasoaan valitsemalla huoneistot, jotka on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, mukaan lukien omat pysäköintipaikat.

Kun apilanlehden ylitys on valmis, Gurgaonin äskettäin kehitetyt osat hyötyvät suorasta pääsystä NH-8:aan, jolloin asukkaat voivat välttää ruuhkaisen Kherki Daulan tietullialueen. Nämä parannetut yhteydet vahvistavat entisestään alueen asemaa Gurugramin uutena keskuksena ja houkuttelevat yrityksiä, perheitä ja turisteja liittymään kukoistavaan ja innovatiiviseen yhteisöön, joka on valmis kasvulle.

Samankaltaiset artikkelit