Ecos (Intia) Mobility toimittaa paperiluonnoksen Sebille varojen keräämiseksi IPO:n kautta – IPO News

IPOs next week

Kuljettajavetoinen liikkumisen tarjoaja Ecos (Intia) Mobility & Hospitality Ltd on jättänyt alustavat asiakirjat pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille kerätäkseen varoja listautumisannin (IPO) kautta. Torstaina jätetyn punaisen silakan esiteluonnoksen (DRHP) mukaan ensimmäinen julkinen anti on kokonaan promoottorien – Rajesh Loomban ja Aditya Loomban – tekemä myyntitarjous (OFS) 1,8 miljoonan osakepääoman osakkeista ilman uutta liikkeeseenlaskun komponenttia.

Tällä hetkellä promoottorit ja promoottoriryhmäyhteisöt omistavat yhtiöstä 100 prosenttia. Koska kyseessä on OFS, Delhissä toimiva yritys ei saa mitään tuottoa listautumisannista ja rahat menevät osakkeita myyville promoottorille. Yritys on tarjonnut kuljettaja-autojen vuokrausta (CCR) ja työntekijöiden kuljetuspalveluita (ETS) yritysasiakkaille yli 25 vuoden ajan. Sillä on yli 9 000 ajoneuvoa taloudellisista autoista luksusautoihin. Se tarjoaa myös erikoisajoneuvoja, kuten matkatavaroiden pakettiautoja, limusineja, vanhoja autoja ja ajoneuvoja vammaisten henkilöiden esteettömiin kuljetuksiin.

Maailmanlaajuiset yritysmobiilimarkkinat (mukaan lukien ETS ja CCR) ovat valmiita kasvamaan tasaisesti ennustetulla CAGR:llä (yhdistetty vuotuinen kasvuvauhti) 9,6 prosenttia vuosina 2023–2030. Lisäksi Intian on määrä olla globaalien yritysten liikkuvuuden markkinoiden johtaja. Kasvun ennustettu CAGR on 10,7 prosenttia vuosina 2023–2030, asiakirjaluonnoksessa viitataan F&S-raporttiin. Equirus Capital ja IIFL Securities ovat kirjan, joka johtaa liikkeeseenlaskun johtajia.

Samankaltaiset artikkelit