Stablecoinin liikkeeseenlaskija Circle Internet harkitsee vuoden 2024 listautumisantia – Digital Transformation News

Reportedly, Circle issues of one of the world’s largest stablecoins

Circle Internet Financial Ltd., USDC stablecoinin liikkeeseenlaskija, harkitsee julkistamistilaisuuksia vuoden 2024 alussa, asian tuntevien ihmisten mukaan.

Yhtiö keskustelee neuvonantajien kanssa valmistautuessaan mahdolliseen listautumiseen, kertoivat henkilöllisyydestään keskustelemassa luottamuksellisista tiedoista pyytäneet ihmiset. Neuvottelut ovat käynnissä, eikä ole varmuutta siitä, että Circle päättää jatkaa listaamista, ihmiset sanoivat. Vaikka ei ole selvää, kuinka paljon Circle pyrkisi arvostamaan listautumisannissa, sen arvoksi arvioitiin 9 miljardia dollaria, kun se yritti mennä pörssiin tyhjällä sekillä vuonna 2022.

”Yhdysvaltalaiseksi pörssiyhtiöksi tuleminen on ollut pitkään osa Circlen strategisia pyrkimyksiä. Emme kommentoi huhuja”, Circlen edustaja sanoi lausunnossaan. Viime vuonna Circle päätti kaupan julkistamiseksi sulautumalla Concord Acquisition Corp.:n kanssa, joka on Barclays Plc:n entisen toimitusjohtajan Bob Diamondin johtama tyhjä sekkiyritys. Circle on kerännyt rahaa sijoittajilta, mukaan lukien Goldman Sachs Group Inc., General Catalyst Partners, BlackRock Inc., Fidelity Management and Research LLC ja Marshall Wace LLP. Sen arvo oli 7,7 miljardia dollaria vuoden 2022 rahoituskierroksella, Axios raportoi tuolloin.

Ympyröi yhden maailman suurimmista stabiileista kolikoista, jotka ovat salaustokeneita, jotka on sidottu omaisuuteen – kuten dollariin – ja joita kauppiaat käyttävät enimmäkseen siirtääkseen digitaalista omaisuutta pörssien välillä. Aiemmin tänä vuonna Circle paljasti, että sillä oli 3,3 miljardia dollaria altistumista romahtaneelle Silicon Valley Bankille, mikä laukaisi lyhyen USD-kolikon laskun. Se aikoo jakaa taloudellisia raportteja jatkuvasti ja on palkannut Deloitten tilintarkastajaksi, Bloomberg News raportoi elokuussa.

Samankaltaiset artikkelit