UPI-tapahtumat putosivat hieman huhtikuussa 19 trn – Banking & Finance News

UPI

Unified Payment Interface (UPI) -tapahtumat vähenivät huhtikuussa 0,7 % kuukausitasosta, Intian National Payments Corporationin (NPCI) tiedot osoittivat keskiviikkona.

Vastaavasti kaupan arvo laski 1 % kuukaudesta.

UPI-transaktiot olivat huhtikuussa 13,3 miljardia euroa, mikä on vähemmän kuin maaliskuun 13,4 miljardia.

Tapahtuman arvo oli huhtikuussa 19,6 biljoonaa rupiaa; vähemmän kuin maaliskuussa 19,8 biljoonaa rupiaa.

Liikevaihto kasvoi volyymiltaan 50 % ja arvoltaan 40 % huhtikuussa vuodentakaisesta.

UPI-alustan volyymit olivat 12,1 miljardia rupiaa, ja tapahtuman arvo oli helmikuussa 18,3 biljoonaa rupiaa.

”UPI-määrien marginaalinen lasku huhtikuussa johtuu kausiluonteisista tekijöistä. Maaliskuu on talousvuoden loppu, ja liiketoimissa on tapana nähdä spurtti erityisesti finanssipalvelusektorilla”, sanoi Worldlinen Intian varatoimitusjohtaja Ramakrishnan Ramamurthy.

Välittömät maksupalvelut (IMPS) -tapahtumat kasvoivat 11 prosenttia vuodentakaisesta 550 miljoonaan, kun taas tapahtuman arvo nousi 14 prosenttia vuodentakaisesta 5,9 biljoonaan rupiaan. Maaliskuussa transaktiovolyymi oli 581 miljoonaa ja arvo 6,4 biljoonaa rupiaa.

Huhtikuussa Aadhar-yhteensopivat maksupalvelut (AePS) olivat 94 miljoonaa, mikä on vähemmän kuin maaliskuun 108 miljoonaa. Kaupan arvo oli huhtikuussa 25 172 miljoonaa rupiaa, mikä on pienempi kuin maaliskuun 27 996 miljoonaa rupiaa.

AePS-transaktioiden määrä ja arvo laskivat huhtikuussa 7 % ja 15 % vuodentakaisesta.

FASTag-tapahtumat kasvoivat huhtikuussa 8 % 328 miljoonaan. Kaupan arvo nousi 9 prosenttia 5 592 miljoonaan rupiaan. Kauppojen määrä ja arvo olivat maaliskuussa 339 miljoonaa ja 5 939 miljoonaa rupiaa.

”Digitaalisen kaupankäynnin ja digitaalisten maksujen kasvun jatkuessa odotan nopean kasvun jatkuvan”, Ramamurthy sanoi ja lisäsi, että RuPay-luottokorttien käytön lisääntyminen UPI- ja luottolimiiteissä auttaa lisäämään tapahtumia.

Samankaltaiset artikkelit