Hyviä uutisia vakuutusasiamiehille! He voivat käyttää tätä alustaa seuratakseen ja vastaanottaakseen palkkioita reaaliajassa

Good news for insurance agents! They can use this platform to track and receive commissions in real-time

Ensimmäistä kertaa Intiassa vakuutuspisteiden myyntihenkilöt (PoSP) voivat nähdä reaaliaikaisen välityksen jokaista luomaansa tarjousvaihtoehtoa vastaan, ja myynnin päätyttyä he saavat välityspalkkionsa välittömästi.

Innovatiiviset ominaisuudet: Live Brokerage ja InstaPay

PolicyBoss.com, yksi Intian johtavista vakuutusyhtiöistä, on julkaissut kaksi innovatiivista ominaisuutta: Live Brokerage ja InstaPay.

Näillä ominaisuuksilla yritykseen rekisteröidyt PoSP:t voivat saada reaaliaikaisen pääsyn vakuutusten myynnistä saatuihin tuloihin ja niiden välittömään realisointiin, Insurtech-alusta kertoi tiedotteessa.

Perinteisesti vakuutusasiamiesten ja maksupalvelujen tarjoajien on viitattava monimutkaisiin verkkoihin ymmärtääkseen palkkioiden tuottopotentiaalin. Tämän lisäksi on yli 72 parametria, jotka on otettava huomioon maksun varmistamiseksi. Yleensä provisiomaksut suoritetaan 30–45 päivän maksujaksoissa koko toimialalla, ja täsmäytystyöt vievät aikaa. Tästä syystä vakuutusasiamiehillä ja PoSP:illa kuluu paljon tuottavaa aikaa ansaittujen palkkioiden tarkkuuden ja tapauskohtaisten yksityiskohtien selvittämiseen.

Susheel Tejuja, PolicyBoss.comin toimitusjohtaja ja toinen perustaja, selittää: ”Live Brokerage- ja InstaPay-ominaisuuksien julkistamisen myötä aloitamme uuden aikakauden PoSP-agenttien tukemisessa. Nämä ominaisuudet tarjoavat PoSP-palveluillemme saumattoman provisioiden seurannan ja nopean provisioiden toteutumisen. Se vapauttaa heidän täyden potentiaalinsa ja edistää alan innovaatioita. Olemme nyt varmoja, että lisää PoSP:itä liittyy PolicyBoss-yhteisöön ja mullistaa vakuutusalan.

”Live Brokerage” -ominaisuus integroi saumattomasti palkkioiden seurannan politiikan tarjoussivulle ja tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden tuloista. PoSP:t saavat välittömästi tiedon mainitulla tarjouksella ansaittavasta palkkiosta, mikä varmistaa tulojensa läpinäkyvyyden ja selkeyden. Integroimalla välityspalkkioiden seurannan tarjoussivulle Live Brokerage eliminoi manuaalisen seurannan tarpeen erillisten järjestelmien tai paperityön kautta.

InstaPay vastaa PoSP-agenttien yleiseen haasteeseen – viivästyneisiin palkkiomaksuihin. 'InstaPay'-ominaisuus helpottaa palkkioiden saumatonta ja välitöntä toteutusta yksinkertaistamalla maksuprosessia.

Alan ensimmäisten ominaisuuksien julkaisu on merkittävä virstanpylväs Intian vakuutusalalla, PolicyBoss sanoi. Nämä innovatiiviset ominaisuudet tarjoavat PoSP-agenteille läpinäkyvyyttä, tehokkuutta ja välitöntä tyydytystä heidän kovasta työstään, se lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit