Intialaisten kryptosijoittajien keski-ikä on noussut vuoden 2022 25 vuodesta 30 vuoteen vuonna 2023: Raportti – Digital Transformation News

According to CoinDCX’s official website, it’s an Indian crypto exchange

Salauspörssi CoinDCX on julkistanut ”Year End Report – 2023′ Unfolding India’s Crypto Story’n.

Virallisen tiedotteen mukaan 10 kaupunkia omistaa 60 prosenttia käyttäjäkunnasta, ja ne ovat 2. tason kaupunkeja, kuten Lucknow ja Patna, jotka ovat nousseet käyttöönoton edelläkävijöiksi, ja Jaipur, Indore, Bhubaneswar ja Ludhiana ovat kaikki 15 parhaan joukossa. Ymmärrettyjen tietojen mukaan intialaiset kryptosijoittajat ovat kypsymässä, ja keski-ikä nousee 25 vuodesta vuonna 2022 30 vuoteen vuonna 2023. Vaikka miessijoittajia on edelleen enemmän kuin naisia ​​7:1, 65 %:n naisista kryptonkäyttäjistä uskotaan tulevan tasolta 2 , tason 3 kaupungit ja pienemmät kaupungit.

Raporttien mukaan Delhi ja Lucknow osallistuvat eniten naispuoliseen kryptosijoittajakuntaan. Marraskuussa 2023 uskotaan, että Intian suurin kryptokaupan volyymi nähtiin Bitcoinin nousun 36 000 dollariin vauhdittamana Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean mahdollisen Bitcoinin spot-ETF:n hyväksymisen myötä, ja että yksi päivä, jolloin kryptokaupan volyymi oli suurin vuonna 2023 tapahtui 9. marraskuuta 2023.

”Uskon, että Intia nousi tänä vuonna globaaliksi johtajaksi krypton käyttöönotossa, mikä osoitti kysyntää ja kiinnostusta digitaalisiin omaisuuseriin. Tämän vauhdin vauhdittamana sitoumuksemme on luoda yhteensopivia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita varmistaaksemme, että tulemme vahvemmiksi kovan työn ja rakentamiseen keskittymisen kautta”, CoinDCX:n perustaja Sumit Gupta sanoi.

Samankaltaiset artikkelit