AU:n pieni rahoituspankki suunnittelee AD-I-lisenssin käyttöönottoa

AU small finance bank, AU small finance bank news, AU small finance bank revenue,

AU Small Finance Bank suunnittelee valtuutetun jälleenmyyjä-I (AD-I) -lisenssinsä käyttöönottoa tammi-maaliskuussa, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Sanjay Agarwal sanoi.

”Työskentelemme päivästä toiseen AD-1-lisenssin käyttöönottamiseksi kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä. Tämän lisenssin myötä meillä on hyvin erilainen segmentti, kuten vienti-tuonti, rahalähetykset ja takuut. Tulemme olemaan osa tätä liiketoimintaa”, hän sanoi. ”Lopullinen lanseeraus on tammikuussa, mutta yritämme tehdä pilottijulkaisun kolmannella vuosineljänneksellä.”
hän lisäsi.

Huhtikuussa Intian keskuspankki (RBI) antoi Jaipurissa toimivalle pankille luvan toimia valtuutettuna jälleenmyyjä-I-kategoriana, mikä antoi sille mahdollisuuden käydä kauppaa valuuttamarkkinoilla. Toimilupa täydentäisi pankin nykyistä liiketoimintaa, joka sisältää ajoneuvolainat, vakuudelliset yrityslainat, asuntolainat ja liikepankkilainat.

Tällä hetkellä ajoneuvolainat, vakuudelliset yrityslainat ja liikepankkilainat muodostavat 84 % kokonaisennakoista. Pankki on ylittänyt 600 000 live-luottokorttia kesäkuussa, ja kuukausittaiset kulut ovat nyt 1 250 miljoonaa rupiaa.

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten olemme rakentaneet luottokorttisalkkumme tähän mennessä. Olemme tehneet monia innovaatioita, kuten LIT ja Swipe Up. Näet meiltä kahdesta kolmeen uutta muunnelmaa lähipäivinä”, Agarwal sanoi.

Hän lisäsi, että luottokortit ovat mahdollistaneet pankin houkuttelevan myös talletusasiakkaita, sillä luottokortteja tarjotaan ”merkkituotteena”. Pankki julkaisee muutaman näistä uusista luottokorttiversioista 24. tilikaudella. Sen RuPay-luottokortti, jossa on yhtenäinen maksuliittymäominaisuus, tulee käyttöön seuraavan kuukauden kuluessa.

Pankki aikoo avata talletuksia varten 30 uutta konttoria 24:llä tilikaudella ja vahvistaa digitaalista viitekehystään. ”Talletusstrategiamme on, että jakelumme on oltava erittäin houkutteleva, meillä pitäisi olla paljon monia kanavia, kuten erillinen kanava käyttötileille, NRI:lle ja eläkeläisille”, hän sanoi.

”Emme halua pelata hinnalla tai vain korkeakorkoisilla talletuksilla. Haluamme pelata kanavilla, jakelussa, palveluissa, kokonaisvaltaisessa brändin rakentamisessa. Se on idea”, hän lisäsi.

Talletukset kasvoivat 27 % vuodentakaisesta (yoy) 69 315 biljoonaan 30. kesäkuuta. Pankki tavoittelee 27-28 prosentin talletuskasvua 24. tilikaudella. Pankin korkokate laski huhti-kesäkuussa 5,7 prosenttiin vuoden takaisesta 5,9 prosentista kireän talletuskilpailun ja vallitsevan korkeiden korkojen vuoksi.

”Talletusten mobilisoinnista käydään kovaa sotaa ja meidän on hinnoiteltava talletuksemme uudelleen. Noin 65 % varoistamme on kiinteäkorkoisia. Siksi marginaalimme ovat paineistettuja, kun korot nousevat”, hän sanoi ja lisäsi, että pankki hyötyy, kun korkosykli kääntyy. Kaiken kaikkiaan pankki tavoittelee kuluvalla tilikaudella 5,5-5,7 prosentin nettokorkomarginaalia.

Samankaltaiset artikkelit