”Amrit Kaal”, ”Atmanirbhar Bharat” ontto väitteet häiritsevät kansaa Modi-hallituksen epäonnistumisista: Mallikarjun Kharge CWC-tapaamisessa

Mallikarjun Kharge

Kongressin puheenjohtaja Mallikarjun Kharge totesi avauspuheenvuorossaan uudelleen muodostetun kongressin työkomitean (CWC) ensimmäisessä kokouksessa Hyderabadissa lauantaina, että maa on ”vakavien sisäisten haasteiden” edessä ja väkivaltaisuudet ”saastavat” edistysmielistä kuvaa. ja maallinen Intia.

”Maa on tänään tienhaarassa monien sisäisten haasteiden edessä. Modin hallitus on epäonnistunut täydellisesti kaikilla tärkeillä rintamilla – inflaation, työttömyyden, Manipurissa raivoavan väkivallan hallinnassa, eriarvoisuuden lisääntymisessä ja maanviljelijöiden ja työntekijöiden tilan heikkenemisessä”, hän sanoi.

”Koko kansakunta on todistamassa traagisia tapahtumia, jotka edelleen kehittyvät Manipurissa. Modin hallitus salli Manipurin tulen päästä Nuhiin Haryanassa. Nämä tapaukset tahraavat modernin, edistyksellisen ja maallisen Intian kuvaa”, hän lisäsi.

Kongressin puheenjohtaja sanoi myös, että puolue vaatii väestönlaskentaprosessin välitöntä käynnistämistä sekä kastitutkimusta turvatakseen yhteiskunnan vähäosaisten osien oikeuden terveyteen, koulutukseen, työllisyyteen ja elintarviketurvaan.

Hän syytti BJP:tä onttojen väitteiden esittämisestä käyttämällä iskulauseita, kuten ”Atmanirbhar Bharat” ja ”Amritkaal”, ”häiritsemään” kansakunnan huomion hallituksen epäonnistumisesta.

– Taloutemme on tänään vakavassa vaarassa. Inflaatio ja kaikkien välttämättömien hyödykkeiden hintojen nousu on vaikuttanut haitallisesti köyhien ja tavallisten ihmisten elämään.

Suruja lisää, että meidän kaltainen nuori maamme kohtaa ennätystyöttömyyden vakavan haasteen. Epätasa-arvokuilu syvenee jatkuvasti, hän sanoi.

Kongressin puheenjohtaja sanoi, että 27 INDIA-blokki, oppositiopuolueiden ryhmittymä ottaakseen BJP:n johtaman NDA:n, puolueet seisovat yhdessä tärkeissä peruskysymyksissä.

Kolmen onnistuneen kokouksen jälkeen oppositioliitto etenee taistellakseen ”kansanvastaista ja antidemokraattista BJP-hallitusta” vastaan, kongressin päällikkö sanoi.

”Tästä kehityksestä järkyttyneenä BJP:n järjestely turvautuu kostonhimoisiin toimiin oppositiopuolueita vastaan, hän väitti.

CWC:n kokouksessa Kharge sanoi: ”Tuomme jyrkästi myös hallituksen yritykset tukahduttaa parlamentin oppositio ja rajoittaa julkista valvontaa parlamentissa.” Eduskunnan tuleva ylimääräinen istunto herättää huolta hallitsevan puolueen aikeista, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit