Fintech-alusta GroMo jakaa 100 miljoonaa rupiaa maksuina kumppaniagenteille – Pankki- ja rahoitusuutiset

fintech

Fintech-alusta GroMo kertoi lauantaina jakaneensa 100 miljoonan rupian maksuja kumppaniagenteilleen viiden vuoden virstanpylvään aattona. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa 1 000 miljoonan rupian tulot GroMo-kumppaniagenteille seuraavan viiden vuoden aikana, alusta, joka helpottaa rahoitustuotteiden jakelua, sanoi lausunnossaan. IIT Delhin alumnien Ankit Khandelwalin ja Darpan Khuranan perustama GroMo edistää taloudellista osallisuutta ja parantaa talouslukutaitoa tason 2, 3 ja pienemmissä kaupungeissa.

Se tarjoaa pääsyn rahoitustuotteisiin, kuten pankkitileihin, vakuutuksiin, luottokortteihin, lainoihin ja sijoitusvaihtoehtoihin johtavilta pankki- ja ei-pankkirahoituslaitoksilta, se sanoi. Yritys on laajentanut tuotevalikoimaansa 25:stä yli 160:een viimeisten parin vuoden aikana, se sanoi ja lisäsi, että alusta on onnistuneesti omaksunut yli 36 000 000 kumppania, mikä kaksinkertaistaa lukumääränsä vain vuodessa, ja tällä hetkellä se toimii 19 000 PIN-koodilla. Intia.

Yritys on pystynyt kasvattamaan kumppanin tuloja neljä kertaa vuosina 2022–2023, se totesi. ”Kun laajennamme jalanjälkeämme Intian eri alueilla, läsnäolo 28 osavaltiossa heijastaa GroMo:n sitoutumista Intian syrjäisten alueiden yhteisöihin integroimiseen. muodollinen rahoituskehys”, sanoi yhtiön toinen perustaja Khurana. Laajentumisstrategian keskeisenä osana tavoitteena on kaksinkertaistaa työvoiman koko tulevan vuoden aikana ja esitellä innovatiivisia tuotteita yleisen käyttökokemuksen parantamiseksi, sanoi GroMo:n toimitusjohtaja Khandelwal.

GroMon teknologiapohjainen yhteisövetoinen alusta kattaa finanssilukutaidon kuilun tarjoamalla yli 160 rahoitustuotteen monipuolisen valikoiman, mukaan lukien vakuutukset, sijoitukset, luottokortit ja lainat muun muassa tunnetuilta brändeiltä.

Samankaltaiset artikkelit