Amazon Pay tarkastelee laajentavia pankkikumppanuuksia

amazon

Suuri maksuala, Amazon Pay aikoo tehdä yhteistyötä useamman pankin kanssa laajentaakseen luottotuotevalikoimaansa asiakkaille ja kauppiaille, Vikas Bansal, yhtiön kokopäiväinen johtaja, sanoi lehdistötilaisuudessa täällä keskiviikkona.

”Olemme ehdottoman kiinnostuneita laajentamaan kumppanuuksiamme pankkien ja verkostojen kanssa, koska meillä on se kaikessa tarjonnassamme”, Bansal sanoi.

Amazon Pay on tehnyt yhteistyötä State Bank of Indian kanssa, jossa lainanantajan asiakkaat saavat erilaisia ​​tarjouksia sekä luotto- että pankkikorttitapahtumista.

Sillä on myös yhteisbrändätty luottokortti yhteistyössä ICICI Bankin kanssa, jonka kautta se tarjoaa jopa 5 % cashbackia ja palkintoja Amazon prime -jäsenille ja 3 % cashbackin muille kuin prime-jäsenille sekä maksuttoman EMI:n jopa kuudeksi kuukaudeksi. .

Amazon Pay keskustelee parhaillaan myös siitä, pitäisikö sen rakentaa erillinen sovellus, joka olisi riippumaton Amazon-ostossovelluksesta, hän sanoi.

”Kyselymme siitä ehdottomasti sisäisesti, sillä strategiaksi valitsimme olla osa Amazonia, koska asiakkaat ovat jo vierailleet siellä ja he voivat alkaa käyttää sitä. Samalla kun sinulla on erillinen sovellus, se antaa asiakkaalle kevyemmän käyttökokemuksen, hän sanoi ja lisäsi, että yritys aikoo tehdä kokeita selvittääkseen, mikä on paras kasvustrategia.

Haastattelussa FE:lle aiemmin tässä kuussa Bansal oli sanonut, että Amazon Pay tuplaa Unified Payments Interfacen käyttötapaukset ja ottaa pian käyttöön mahdollisuuden yhdistää RuPay-luottokortit Amazon Pay UPI:hen. Amazon Pay mahdollisti 54,02 miljoonaa tapahtumaa 5 837 miljoonan rupiaan arvosta elokuussa.

”…UPI-maksut RuPay-luottokorteilla tulevat pian Amazon Payssa, ja olemme erittäin innoissamme UPI-luotosta, teemme jo lompakon UPI:ssä, joten tuplaamme UPI:n varmasti”, Bansal sanoi.

Samankaltaiset artikkelit