Paytm siirtää nodaalitilin Axis Bankille varmistaakseen tapahtumien jatkuvuuden – Pankki- ja rahoitusuutiset

Paytm Payments Bank Ltd

Fintech-yritys One97 Communications – Paytm-brändin omistaja – on siirtänyt solmutilinsä Axis Bankiin Paytm Payments Bankista.

Siirto mahdollistaa Paytm QR:n, Soundboxin ja korttikoneen jatkuvuuden Intian keskuspankin asettaman maaliskuun 15. päivän jälkeen viranomaisilmoituksen mukaisesti.

RBI on neuvonut Paytm Payments Bank Ltd:n (PPBL) asiakkaita ja kauppiaita siirtämään tilinsä muihin pankkeihin maaliskuun 15. päivään mennessä, jolloin kiusatun yrityksen on 15 päivää enemmän aikaa sulkea suurin osa toiminnoistaan, mukaan lukien talletus- ja luottotapahtumat.

”Yhtiö on myös siirtänyt solmutilinsä Axis Bankiin (avaamalla sulkutilin) ​​jatkaakseen saumattomia kauppiastoimituksia entiseen tapaan.

”Tämän järjestelyn odotetaan korvaavan saumattomasti solmutilin, jota OCL käytti Paytm Payments Bankissa. Paytm Payment Services Ltd (PPSL), OCL:n kokonaan omistama tytäryhtiö, on jo käyttänyt Axis Bankin palveluita sen perustamisesta lähtien”, Paytm sanoi hakemuksessa.

Paytmin solmutili on kuin päätili, jolle kaikki sen asiakkaat, kauppiastapahtumat selvitetään.

Usein kysyttyjen kysymysten luettelossa oleva RBI on selventänyt, että Paytm QR-koodi, Paytm Soundbox tai Paytm POS -pääte jatkaa toimintaansa 15. maaliskuuta jälkeen, jos se on linkitetty muihin pankkeihin PPBL:n sijaan.

Samankaltaiset artikkelit