L&T:n osake nousi yli 2 %; saavuttaa 52 viikon korkeimman tason päivän sisäisessä kaupassa

L&T

Larsen & Toubron (L&T) osakkeet nousivat yli 2 prosenttia torstaina sen jälkeen, kun yhtiö keräsi useita ”suuria” projekteja eri liiketoimintayksiköidensä alaisuuteen.

Insinööri- ja rakennusalan konglomeraatin osake kasvoi 2,35 prosenttia ja asettui 3 097,35 rupiaan BSE:ssä. Päivän aikana se nousi 2,90 prosenttia saavuttaen 52 viikon huippunsa, 3 114 rupiaa.

NSE:ssä se nousi 2 prosenttia ja päättyi 3 090 rupiaan osakkeelta. Päiväkaupassa se nousi 2,87 prosenttia 52 viikon huippuunsa, 3 114,90 Rs.

Osake nousi suurimmaksi nousevaksi 30 osakkeen BSE Sensex -yhtiöiden joukossa.

L&T kertoi torstaina Buildings & Factories -liiketoimintansa koonneen useita ”suuria” projekteja eri liiketoimintayksiköidensä alle.

Yksi hankkeista on asuinalueen rakentaminen Bengalurussa, L&T kertoi BSE-hakemuksessa.

Yritys on myös saanut tilauksia tunnetulta kehittäjältä kaupallisten tornien rakentamiseen Hyderabadiin.

Lisäksi se on saanut sopimuksen Kanpurin Intian teknologiainstituutilta supererikoissairaalan ja akateemisen lohkon rakentamisesta, arkistointi sanoi.
Yritys luokittelee 2 500–5 000 miljoonan ruplan arvoiset sopimukset suuriksi tilauksiksi.

Larsen & Toubro kertoi keskiviikkona, että sen sähköliiketoimintaosasto on tehnyt jopa 2 500 rupian arvoisen tilauksen West Bengal Power Development Corporation Limitediltä.
Yritys ei ilmoittanut sopimusten arvoa, mutta sanoi, että tilaukset kuuluvat ”merkittävien” luokkaan, joka vaihtelee 1 000 ja 2 500 rupian välillä sen sopimusluokituksen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit