Gopal Snacksin IPO-jako päätetään 12. maaliskuuta; Näin voit tarkistaa allokoinnin tilan – IPO-uutiset

Gopal Snacks IPO Allotment

Gopal Snacks IPO -jako päättyy 12. maaliskuuta. Yhtiön osakkeiden odotetaan saapuvan pörssiin 14. maaliskuuta. Sijoittajat voivat tarkistaa allokaatiotiedot BSE:ltä ja rekisterinpitäjän verkkosivuilta.

Siirry ongelman rekisteröijän verkkosivustolle ja siirry julkisiin numeroihin. Täällä Link Intime India on rekisterinpitäjä, josta voit tarkistaa jakotiedot.

Täytä kaikki tietosi: hakemasi yrityksen nimi ja PAN-numero.

Paina hakupainiketta tarkistaaksesi jaon tilan.

Sijoittajat, joille olisi jaettu osakkeita, saavat ne D'mat-tililleen. Ne, joita ei jaettu, saavat hyvityksen rekisterinpitäjältä. Hyvityksen odotetaan aloitettavan 13. maaliskuuta, mikä näkyy pankkitilillä tämän jälkeen. Liikkeeseenlaskun rekisterinpitäjänä on vastuussa hyvityksestä ja listautumisannista.

Gopal Snacksin osakkeilla ei ollut ylikurssia tai alennusta harmailla markkinoilla, ja ne käytiin emissiokurssilla. Se on epävirallinen markkina, jossa osakkeet vaihtavat käsiä laittomasti.

Etnisiä välipaloja valmistava yritys avasi vähittäismyyntitilauksensa 6. maaliskuuta ja sulki 11. maaliskuuta. Tarjoajat saattoivat merkitä emissioiden hintaluokissa 381–401 ruplaa.

Yrityksen toiminnasta puhuttaessa se valmistaa etnisiä välipaloja, kuten gathiya ja namkeen. Gopal Snacks on maan suurin Gathiyan valmistaja. Se ei toimi vain etnisten välipalojen alalla, vaan se valmistaa myös länsimaisia ​​välipaloja, kuten vohveleita ja välipalapellettejä. Yritys vie välipalatuotteitaan vientiin. Se sijaitsee pääosin Gujaratissa ja Maharashtrassa.

Koska kyseessä on kokonaan myyntitarjous, kerätyt rahat menevät osuutensa yhtiöstä myyvien suurten osakkeenomistajien pankkitilille.

Samankaltaiset artikkelit