Tehostus laivanrakentajille: Mazagon Dock zoomaa 4 %; voitti kolmannen tilauksen 10 päivän sisällä – Market News

Mazagon Dock Shipbuilders share price today

Mazagon Dock Shipbuilders hyppää yli 5 % päivien alhaisimmasta tasosta, mikä osoittaa vahvaa suorituskykyä, kun yritys sai kolmannen peräkkäisen tilauksensa 10 päivän aikana. Viimeisin sopimus, jonka arvo on 1 600 miljoonaa, on allekirjoitettu puolustusministeriön kanssa kuuden huippuluokan offshore-partioaluksen rakentamisesta ja toimittamisesta Intian rannikkovartiostolle.

Sopimuksen mukaan Mazagon Dock on sitoutunut toimittamaan alkuperäisen aluksen 41 kuukauden kuluessa, ja seuraavat toimitukset seuraavat viiden kuukauden välein. Tämä merkittävä saavutus on laivanrakentajan kolmas merkittävä voitto viimeisen 10 päivän aikana, mikä vahvistaa sen asemaa merenkulun rakentamisen avaintekijänä.

Valtion laivanrakentaja teki joulukuun 15. päivänä 42 miljoonan dollarin sopimuksen eurooppalaisen asiakkaan kanssa. Tämä sopimus keskittyy kolmen 7 500 DWT:n monikäyttöisen hybridivoimaaluksen rakentamiseen, mikä esittelee yrityksen monipuolisuutta ja maailmanlaajuista kattavuutta.

Lisäksi 11. joulukuuta Mazagon Dock Shipbuilders ilmoitti ONGC:ltä merkittävän 1 142 miljoonan dollarin tilausvoiton. Tämä sopimus sisältää putkilinjan osien vaihdon avaimet käteen -periaatteella korostaen yhtiön monipuolista portfoliota ja osaamista.

Tämän menestyssarjan jälkeen Mazagon Dock Shipbuildersin osakkeet ovat tällä hetkellä 4 % korkeammalla 2 105,5 ₹. Osake on jatkuvasti ollut pienten yhtiöiden suurimpiin nousevien joukossa vuonna 2023, ja se on noussut vaikuttavalla, lähes 171 %:lla tähän päivään mennessä. Huolimatta pienestä, lähes 4 prosentin takaiskusta keskiviikon laajemman markkinamyynnin aikana, osake on elpynyt, mikä heijastaa joustavuutta ja sijoittajien luottamusta yhtiön kasvukaariin.

Samankaltaiset artikkelit