Kotak Mahindra Bankin merkittävä johdon uudistus: KVS Manian nimettiin uudelleen yhteiseksi toimitusjohtajaksi – Banking & Finance News

Kotak Mahindra Bank, management team, reshuffle, appointment, banking sector, private sector bank

Yksityisen sektorin lainanantaja Kotak Mahindra Bank ilmoitti merkittävistä muutoksista ylimmän johdon kokoonpanossa. Kotak Mahindra Bank on nimittänyt KVS Manianin, joka toimii tällä hetkellä kokopäiväisenä johtajana ja johtoon kuuluvana avainhenkilönä, uudelleen pankin yhteiseksi toimitusjohtajaksi ja johtoon kuuluvaksi avainhenkilöksi 1.3.2024 alkaen. Yhteinen toimitusjohtaja Dipak Gupta ja Shanti Ekambaram varatoimitusjohtajana 1. maaliskuuta alkaen. KVS Manian on sähköinsinööri Indian Institute of Technologysta (BHU) – Varanasi, taloushallinnon jatkotutkinto Jamnalal Bajaj Institute of Management Studies Mumbaista ja maksaa ja Works Accountant ja on ollut Kotak Groupissa vuodesta 1995. Hän on ollut keskeisessä roolissa Kotakin matkassa NBFC:stä pankkiin, pankki sanoi lausunnossaan.

Pankki myös erosi varatoimitusjohtajana 1.3.2024 alkaen Shanti Ekambaramin, joka on tällä hetkellä kokopäiväinen johtaja ja pankin johtoon kuuluva avainhenkilö.

Kotak Mahindra Bank ilmoitti lisäksi Devang Gheewallan nimittämisestä pankin talousjohtajaksi ja johtoon kuuluvaksi avainhenkilöksi, joka on nimetty toimitusjohtajaksi ja konsernin talousjohtajaksi 1. huhtikuuta 2024 alkaen nykyisen konserniin kuuluvan Jaimin Bhattin eläkkeellä. Toimitusjohtaja ja talousjohtaja, 31.3.2024.

Yksityinen lainanantaja ilmoitti myös tällä hetkellä teknologiajohtajan Milind Nagnurin nimittämisestä pankin operatiiviseksi johtajaksi 1.4.2024 alkaen. Se totesi, että Milind Nagnur jatkaa pankin teknologiajohtajana ja vastaa myös pankin toiminnasta sekä konsernin teknologiaarkkitehtuurista ja kyberturvallisuudesta.

Lisäksi Paul Parambi, joka toimii tällä hetkellä pankin riskienhallinnassa, nimitettiin pankin riskienhallintajohtajaksi 1.3.2024 alkaen.

Samankaltaiset artikkelit