H-1B-ohjelma: USCIS ilmoittaa uudet rekisteröintipäivät ja käynnistää online-arkistointivaihtoehdon

H-1B Program, USCIS, new registration dates, online filing option, USCIS, new rules,

US Citizenship and Immigration Services (USCIS) on julkistanut lopullisen säännön, jolla vahvistetaan H-1B-rekisteröintiprosessin eheyttä ja vähennetään petosten mahdollisuutta, muun muassa vähentämällä rekisteröintijärjestelmän pelaamista ja varmistamalla, että jokaisella edunsaajalla on sama mahdollisuus tulla valituksi riippumatta heidän puolestaan ​​tehtyjen rekisteröintien määrästä.

USCIS ilmoittaa myös tilikauden (FY) 2025 H-1B ylärajan alkuperäiset rekisteröintipäivät ja online-lomakkeen I-129, Petition for a Nonimmigrant Worker ja Form I-907, pyyntö Premium Processing Service, H-1B-vetoomuksen esittäjille.

”Etsimme jatkuvasti tapoja vahvistaa eheyttä ja vähentää petosten mahdollisuutta samalla kun parannamme ja virtaviivaistamme hakemusprosessejamme”, sanoi USCIS:n johtaja Ur M. Jaddou. ”Näillä alueilla tehtyjen parannusten pitäisi tehdä H-1B-valinnoista oikeudenmukaisempia vetoomuksen esittäjien ja edunsaajien kannalta ja mahdollistaa sen, että H-1B-prosessi on täysin sähköinen rekisteröinnistä tarvittaessa lopulliseen päätökseen ja hyväksyttyjen vetoomusten lähettämiseen ulkoministeriölle. .”

H-1B-rekisteröinnin viimeinen sääntö

Tämä viimeinen sääntö sisältää säännöksiä, jotka luovat edunsaajakeskeisen valintaprosessin työnantajien rekisteröinnille, kodifioivat aloituspäivän joustavuuden tietyille vetoomuksille, joihin sovelletaan kongressin määräämää H-1B-kattoa, ja lisäävät rekisteröintiprosessiin liittyviä eheystoimia.

Edunsaajakeskeisessä prosessissa rekisteröinnit valitaan yksilöllisten edunsaajien toimesta rekisteröinnin sijaan. Tämä uusi prosessi on suunniteltu vähentämään petosten mahdollisuutta ja varmistamaan, että jokaisella edunsaajalla on sama mahdollisuus tulla valituksi riippumatta siitä, kuinka monta rekisteröintiä työnantaja on tehnyt heidän puolestaan.

Vuodesta 2025 alkaen USCIS vaatii rekisteröityneitä toimittamaan voimassaolevat passi- tai matkustusasiakirjatiedot jokaisesta edunsaajasta. Toimitetun passin tai matkustusasiakirjan on oltava se passin tai matkustusasiakirjan, jota edunsaaja aikoo käyttää matkustaessaan Yhdysvaltoihin, jos hänelle on myönnetty H-1B-viisumi. Jokainen edunsaaja saa rekisteröityä vain yhteen passiin tai matkustusasiakirjaan.

USCIS myös selventää vaadittua työsuhteen alkamispäivää koskevia vaatimuksia tietyissä vetoomuksissa, joihin sovelletaan kongressin valtuuttamaa H-1B-kattoa, jotta vaaditut alkamispäivämäärät ovat kyseisen verovuoden lokakuun 1. päivän jälkeen nykyisen politiikan mukaisesti.

Lisäksi H-1B:n lopullinen sääntö kodifioi USCIS:n mahdollisuuden hylätä tai peruuttaa H-1B-hakemukset, joissa taustalla oleva rekisteröinti sisälsi väärän todistuksen tai oli muuten virheellinen. Myös uuden säännön mukaan USCIS voi evätä tai peruuttaa H-1B-hakemuksen hyväksymisen, jos se toteaa, että rekisteröintiin liittyvä maksu on hylätty, sitä ei ole sovitettu, kiistetty tai muutoin pätemätön lähettämisen jälkeen.

USCIS on myös julkistanut maksuaikataulun lopullisen säännön. Tämä sääntö tulee voimaan FY 2025 H-1B capin alkuperäisen rekisteröintijakson jälkeen. Siksi rekisteröintimaksu maaliskuussa 2024 alkavalla ilmoittautumiskaudella pysyy 10 dollarissa.

Uusi versio I-129-lomakkeesta, jossa on H-1B-rekisteröinnin lopullinen sääntö ja maksuaikataulun lopulliset sääntömuutokset, on pian esikatseltavissa USCIS-verkkosivustolla. 1. huhtikuuta 2024 vain 01.4.24-lomake I-129 hyväksytään.

H-1B-rekisteröinnin lopullinen sääntö tekee lopulliseksi joitakin 23. lokakuuta 2023 julkaistussa ilmoituksessa ehdotetusta sääntömääräyksestä (NPRM) ehdotetuista säännöksistä.

FV 2025 H-1B Cap Alkuperäinen rekisteröintikausi

FY 2025 H-1B capin ensimmäinen rekisteröintikausi alkaa 6. maaliskuuta 2024 keskipäivällä Eastern ja kestää 22. maaliskuuta 2024 itäiseen puoleenpäivään. Tänä aikana mahdollisten hakijoiden ja heidän edustajiensa on käytettävä USCIS-verkkotili rekisteröidä jokainen edunsaaja sähköisesti valintaprosessia varten ja maksaa siihen liittyvä rekisteröintimaksu jokaisesta edunsaajasta.

Lomakkeiden I-129 ja I-907 online-arkistointi

28. helmikuuta 2024 USCIS julkaisee aiemmin ilmoitetut uudet organisaatiotilit USCIS-verkkotilillä, joiden avulla useat organisaation sisällä olevat ihmiset ja heidän lailliset edustajansa voivat tehdä yhteistyötä ja valmistella H-1B-rekisteröintejä, H-1B-hakemuksia ja kaikkia niihin liittyviä. Lomake I-907.

Myös 28. helmikuuta USCIS käynnistää lomakkeen I-129 ja siihen liittyvän lomakkeen I-907 online-arkistoinnin non- cap H-1B vetoomuksille. 1. huhtikuuta USCIS alkaa hyväksyä H-1B cap -hakemusten ja niihin liittyvien I-907-lomakkeiden online-hakemuksen niiltä hakijoilta, joiden rekisteröinnit on valittu.

Vetoomuksen esittäjät voivat halutessaan jättää edelleen paperilomakkeen I-129 H-1B ja mahdollisen siihen liittyvän lomakkeen I-907. Organisaation tilien ensimmäisen käyttöönoton aikana käyttäjät eivät kuitenkaan voi linkittää paperilomakkeita I-129 ja I-907 online-tileihinsä.

Muistutuksena, USCIS ilmoitti äskettäin lopullisesta säännöstä, joka lisää lomakkeen I-907 hakemusmaksua inflaatiota vastaavaksi 26. helmikuuta 2024 alkaen. Jos USCIS vastaanottaa lomakkeen I-907 postileimalla 26. helmikuuta 2024 tai sen jälkeen, virheellisen ilmoitusmaksun kanssa he hylkäävät lomakkeen I-907 ja palauttavat hakemuksen. Kaupallisen kuriirin (kuten UPS, FedEx ja DHL) lähettämien hakemusten postileiman päivämäärä on kuriirin kuitissa oleva päivämäärä.

Samankaltaiset artikkelit