Binancen toimitusjohtaja CZ rikkoo räjähtävän iskun, mutta krypto kukoistaa – Digital Transformation News

the crypto market will thrive as institutional money is pouring in and we expect it to continue to do so

CZ:n eroaminen Binancesta laukaisee jonkin verran lyhytaikaista volatiliteettia kryptovaluuttamarkkinoilla, mutta krypto jatkaa menestymistä, kun institutionaalista rahaa tulee lisää, ennustaa yhden maailman suurimmista riippumattomista rahoitusneuvonta-, varainhoito- ja fintech-organisaatioista toimivan toimitusjohtaja.

DeVere Groupin Nigel Greenin nouseva ennuste tulee, kun Changpeng Zhao, joka tunnetaan paremmin nimellä CZ, joka on maailman suurimman kryptovaluuttapörssin Binancen perustaja, myönsi tiistaina syyllistyneensä rahanpesurikkomuksiin ja suostui maksamaan 50 miljoonan dollarin sakon ja askeleen. irtisanoutui tehtävästään yhtiön toimitusjohtajana.

Myös yhtiö itse myönsi syyllisyytensä ja suostui maksamaan 4,3 miljardia dollaria sakkoja ja palautuksia hallitukselle liittovaltion viranomaisten mukaan. ”CZ on tähän asti ollut krypton vaikutusvaltaisin ja voimakkain henkilö. Sellaisenaan tämä skandaali laukaisee lyhyen aikavälin volatiliteettia markkinoilla, kun sijoittajat sulattelevat uutisia. Kryptomarkkinat kuitenkin kukoistavat, kun institutionaalista rahaa valuu sisään ja odotamme sen jatkuvan samoin”, Nigel Green selitti. .

”BlackRock, 9 biljoonan dollarin omaisuudenhoitaja, yhdessä WisdomTreen, Invesco Galaxyn, Wise Originin, VanEckin, Bitwisen ja Valkyrie Digital Assetsin kanssa ovat julkaisseet Bitcoin ETF -sovelluksia odottamassa Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean SEC:n hyväksyntää.

”Uskomme, että Bitcoin ETFS on välitön väistämättömyys, ja tämä auttaisi ajamaan kryptohintoja ja massakäyttöönottoa.

”Jos SEC:n hyväksyntä tapahtuisi, se olisi maamerkki Bitcoinille. Maailman suurimman talouden rahoitusalan sääntelyviranomaisen hyväksyntä tälle spot-ETF:lle osoittaisi, että Bitcoin on epäilemättä osa globaalia valtavirtaa olevaa rahoitusjärjestelmää.

Spot-ETF:t sijoittavat suoraan kohde-etuuksiin, tyypillisesti osakkeisiin tai joukkovelkakirjoihin, nykyiseen markkinahintaan (spot-hintaan). Niiden tarkoituksena on jäljitellä tietyn indeksin tai omaisuusluokan kehitystä pitämällä salkku todellisista arvopapereista, jotka muodostavat indeksin. Binance-fiasko on toinen isku kryptomarkkinoille viime vuoden FTX-skandaalin jälkeen. Kuukauden kestäneen oikeudenkäynnin jälkeen valamiehistö tuomitsi äskettäin FTX:n perustajan Sam Bankman-Friedin seitsemästä petoksesta ja salaliitosta.

”Näyttää siltä, ​​​​että lainvalvonta- ja sääntelyviranomaiset maailmanlaajuisesti hillitsevät johtajia ja yrityksiä, koska digitaaliset valuutat kaikissa muodoissaan – krypto- ja keskuspankkien digitaaliset valuutat (CBDC) – ovat tulossa yhä hallitsevammaksi kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä”, sanoo tiedottaja. deVeren toimitusjohtaja.

”Laajempi sääntelyn valvonta on puolustettava, koska digitaalisten valuuttojen rooli on yhä suurempi. Kryptovaluuttojen on tultava sääntelyteltaan, ja niitä on pidettävä samojen standardien mukaisesti kuin muun rahoitusjärjestelmän.

”He ovat tulleet jäädäkseen – ja markkinat vain kasvavat. Ei voi olla epäilystäkään siitä, että kryptoekosysteemin säätelyä tarvitaan, ja sen pitäisi mielestäni olla etusijalla. Hän päättää: ”CZ:n uutiset ovat monella tapaa leuanpäästävä isku, mutta tätä hetkeä on nyt käytettävä käännekohta vahvistaa sektoria edelleen ja herättää luottamusta ja läpinäkyvyyttä järkevän ja toimivan sääntelyn avulla krypton jatkaessa nousuaan.”

Samankaltaiset artikkelit