Suuri varainkeruu – Vodafone Idea FPO arvo 18 000 Rs avataan 18. huhtikuuta; Asettaa pohjahinnaksi 11 rupiaa – Market News

Vodafone IDEA share price today

Vodafone Idea julkaisee ensi viikolla 18 000 rupian arvoisen osakkeiden jatkotarjouksen (FPO). Pörssitäytön mukaan FPO:n on määrä avautua 18. huhtikuuta ja sulkeutua 22. huhtikuuta. Yhtiö paljasti myös, että ankkurisijoittajien tarjoukset hyväksytään 16. huhtikuuta.

Televiestintäpalveluntarjoaja on ilmoittanut, että se on asettanut julkisen jatkotarjouksen (FPO) hintarajaksi 10–11 rupiaa osakkeelta. FPO:n on määrä avautua 18. huhtikuuta ja sulkeutua 22. huhtikuuta, yhtiö sanoi pörssitäytössä.

Sijoittajilla on mahdollisuus tehdä 1 298 oman osakkeen vähimmäistarjouserä. Hintaluokan yläpäässä vähimmäishakemussumma on 14 278 Rs yhdelle FPO:n osakkeelle. Tämän jälkeen sijoittajat voivat tehdä tarjouksen 1 298 oman osakkeen kerrannaisista.

Hallitus on antanut hyväksyntänsä Red Herring Prospektin (RHP) hyväksymiselle ja jättämiselle FPO:lle Gujaratin yhtiörekisteriin, kuten pörssihakemuksessa todetaan.

Lisäksi telepalvelun tarjoajan pääomankorotuskomitean on määrä kokoontua myöhemmin perjantaina harkitsemaan ja hyväksymään FPO:n hintaluokka ja alennukset.

Tämä Vodafone Idean FPO-aloite seuraa sen hallituksen 27. helmikuuta antamaa lupaa kerätä pääomalla jopa 20 000 miljoonaa rupiaa. Äskettäin yhtiö keräsi onnistuneesti 2 075 miljoonaa rupiaa laskemalla liikkeelle etuoikeutettujen osakkeiden Oriana Investments Pte Ltd.:lle, Aditya Birla -konserniin kuuluvalle promoottoriyksikölle.

20 000 miljoonan rupian pääomavarainhankinnan lisäksi Vodafone Idea neuvottelee pankkien kanssa velkarahoituksen turvaamiseksi ja pyrkii keräämään yhteensä 45 000 miljardia pääomaa oman pääoman ja velan yhdistelmän avulla.

CLSA Vodafone Ideassa

Meklariyritys CLSA ilmaisi keskiviikkona antamassaan muistiossa huolensa Vodafone Idean tulevaisuudesta ja korosti osakkeiden mahdollista pudotusta jopa 5 rupiaan.

Muistiossa mainittiin 17 miljoonan tilaajan menetys kuluneen vuoden aikana ja spekuloitiin taloudellisista haasteista tilikaudella 2026, erityisesti koskien vuosittaisia ​​taajuuksia ja AGR-maksuja, jotka ovat yhteensä jopa 4 miljardia dollaria.

Välitysyhtiö säilytti Vodafone Idean osakkeiden myyntiluokituksensa. Huolimatta kaksinkertaistumisesta viimeisen 12 kuukauden aikana, Vodafone Idean osakkeet ovat korjanneet 30 % viimeaikaisesta huippustaan.

Samankaltaiset artikkelit