Story Protocol päättää rahoituskierroksensa

Stake is a crypto betting platform

Story Protocol, uusi lohkoketjupohjainen IP-omistusverkosto, päätti 54 miljoonan dollarin rahoituskierroksen 7. syyskuuta 2023. Sen odotetaan sisältävän sijoituksia nimiltä, ​​kuten Paris Hiltonin 11:11 Media ja Andreessen Horowitz, joka tunnetaan myös nimellä a16z, ilmoitti Cointelegraph.

Alustan uskotaan käyttävän blockchain-tekniikkaa auttamaan sisällöntuottajia valvomaan ja ansaitsemaan sisältönsä ansaitsemaan rahaa tekoälyn (AI) luomien väärennösten edessä. Uskotaan, että tuote voi toimia lohkoketjupohjaisena IP-omistustietovarastona kaikentyyppiselle sisällölle, mukaan lukien teksti, kuva ja ääni, mm.

”Generatiivisen tekoälyn katalysoimassa täydellisen runsauden maailmassa lohkoketjuteknologia tarjoaa täydellisen ratkaisun läpinäkyvään alkuperän seurantaan ja oikeudenmukaiseen määrittelyyn”, projektin perustaja Seung-yoon Lee selitti.

Lisäksi Jashon Zhao, yksi Story Protocolin perustajista, sanoi, että varat käytetään julkaisuun vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit