Kratos Studios tähtää maailmanlaajuiseen tavoittamiseen strategisilla laajentumissuunnitelmillaan Brasiliaan

The company recently raised Rs 160 crore at a valuation of Rs 1200 crore for its new gaming venture and the acquisition of IndiGG DAO

Kratos Studios laajenee Brasiliaan tavoitteenaan vahvistaa pelaajien vaikutusmahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Yritys on jo ryhtynyt toimiin perustaakseen säätiön Brasiliaan ja valinnut yhteisön rakentajien ja liiketoiminnan kehittäjien tiimin. Strategisen liikkeen ennustetaan kannustavan Kratos Studiosia nelinkertaistamaan alustallaan kertyneet yhteisön kokonaistulot.

Accelin johtama sijoitusyhtiö Kratos Studios laajentaa toimintaansa Brasiliaan, markkinoille, jolla on valtava pelipotentiaali. Retki lupaa laajentaa Kratosin maailmanlaajuisen peliyhteisön kokoa ja houkutella pelivirtoja alustalle. Tämä myös kannustaa Kratos Studiosia moninkertaistamaan innovatiivisella alustallaan vaihdettua arvoa.

Kratosin perustajat ovat Manish Agarwal, Nazara Technologiesin entinen toimitusjohtaja, ja Whartonin alumni Ishank Gupta, jolla on tausta AB InBevin ja BCG:n johtotehtävissä.

”Tehtävämme on luonnostaan ​​yksinkertainen, avata pelaajille mahdollisuuksia ansaita rahaa aikansa ja asiantuntemuksensa ja samalla antaa heille omistusoikeus arvokkaisiin tietoihinsa. Kun otetaan huomioon Brasilian eloisa pelipopulaatio, paikallisten pelisankareiden kunnioittaminen ja sen asema kasvavana markkinana, laajentumisemme on saumattomasti linjassa yleisen eetoksen kanssa”, Kratos Studiosin perustaja Manish Agarwal sanoi.

Yhtiö keräsi äskettäin 160 miljoonaa rupiaa 1 200 miljoonan rupian arvosta uuteen peliyritykseensä ja IndiGG DAO:n hankintaan. Siemenkierrosta johti Accel, ja siihen osallistuivat sijoittajat, kuten Prosus Ventures, Courtside Ventures, Nexus Venture Partners, Nazara ja muut.

Pelihankkeessa pelaajien määrä on kasvanut tammikuussa 2023 380 000 pelaajasta 821 000 pelaajaan heinäkuuhun 2023 mennessä. Muutoksen myötä yritys suunnittelee yhdistävänsä brasilialaiset kuratoidut pelaajat Kratosin 147 kumppanipelistudioon, jotka ovat peräisin Etelä-Koreasta, Japanista, Yhdysvalloista, Euroopasta ja Euroopasta. Kaakkois-Aasia.

Huolimatta siitä, että Brasilian pelimarkkinat ovat vain seitsemäsosa Intian väkiluvusta, ne ylittävät suuremmat vastineensa. Lisäksi maassa on huomattavasti suurempi osuus PC-pelaajista kuin Intiassa. Itä-Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa pelikehittäjien kanssa käytävä strateginen toimintamalli tarjoaa viehätystä Brasilian peliekosysteemille.

Samankaltaiset artikkelit