CoinSwitch lanseeraa kattobrändin PeepalCo – Digital Transformation News

The move is believed to be in line with the crypto company’s diversification into a wealth-tech platform

Kryptovaluuttakaupankäyntialusta CoinSwitch ilmoitti tiistaina julkaisevansa PeepalCo-kattobrändin, joka sisältää kaikki sen liiketoimintasegmentit, lausunnon mukaan.

PeepalCo tulee toimittamaan brändejä, mukaan lukien CoinSwitch, pian lanseerattava alusta uudemmilla sijoitusluokilla, ja varainhoidon vertikaali, joka palvelee varakkaita henkilöitä, lausunnossa todetaan.

Siirto on linjassa kryptoyhtiön kommentin kanssa monipuolistamisesta varallisuusteknologia-alustaksi kuluvalla tilikaudella. Puhuessaan FE:lle huhtikuussa toimitusjohtaja Ashish Singhal sanoi, että uudella alustalla on useita rahoituspalvelutuotteita, kuten kiinteät talletukset, sijoitusrahastot ja osakekauppa.

Singhal jatkaa PeepalCo:n konsernin toimitusjohtajana, kun taas Govind Soni on teknologiajohtaja ja Vimal Tiwari COO.

”Uusi rakenne on suunniteltu vapauttamaan organisaatiomme koko potentiaali ja kohdistamaan resurssejamme tehokkaammin. Keskitymme pääoman allokointiin ja pyrimme varmistamaan, että jokainen ammattimaisen johdon alainen yritys tekee parhaansa”, Singhal sanoi.

Kunkin uuden liiketoimintasegmentin johtajilla on itsenäinen toiminnallinen ja taloudellinen vastuu, ja Balaji Srihari ottaa vastaan ​​CoinSwitchin liiketoimintajohtajan roolin. Yhtiö julkistaa myöhemmin muiden merkkien johtorakenteen, lausunnossa todettiin.

Samankaltaiset artikkelit