Crypto token Ether voi nousta viisinkertaiseksi vuoden 2026 loppuun mennessä, StanChart sanoo

It’s believed that Ether has gained some 30% this year

Ether, toiseksi suurin kryptovaluutta, voi nousta yli viisinkertaiseksi vuoden 2026 loppuun mennessä, sanoo globaali pankki Standard Chartered, sen uusin ennuste kryptovaluuttakurssien jyrkistä noususta. Ether voi saavuttaa 8 000 dollaria seuraavan kahden vuoden aikana, kun sitä käytetään laajemmin lohkoketjupohjaisissa sopimuksissa, jotka tunnetaan nimellä ”älykkäät sopimukset”, sekä pelaaminen ja perinteisten omaisuuserien ”tokenisointi”, StanChart FX-tutkimuksen johtaja, West, Geoff Kendrick kirjoitti.

Ether kävi keskiviikkona noin 1 575 dollarissa.

Kryptovaluuttojen arvon arvioiminen on täynnä vaikeuksia, koska rahakkeista, kuten eetteristä tai bitcoineista, joilla ei ole perinteisiä omaisuuseriä, ei ole osakkeiden, joukkovelkakirjojen tai valuuttojen hinnoitteluun käytettyjä mittareita. Kryptotokenien hintaa ohjaa yleensä sijoittajien mieliala. ”Näemme 8 000 dollarin tason ponnahduslautana pitkän aikavälin ”rakenteelliseen” arvostusarvioihimme 26 000 – 35 000 dollaria”, kirjoitti Kendrick, joka myös johtaa pankin digitaalisten omaisuuserien tutkimusta.

”Tuo arvostus olettaa tulevaisuuden käyttötapauksia ja tulovirtoja, joita ei ehkä ole vielä ilmennyt, vaikka pelaamisen ja tokenisoinnin todellisten käyttötapausten pitäisi tukea niiden kehitystä.” Kendrick kertoi Reutersille, että rakenteellinen arvostusarvio oli ”erittäin pitkäaikainen, vaikkapa 2040”. Ether on noussut noin 30 % tänä vuonna, vaikka se on lähes 70 % alle kaikkien aikojen ennätyksensä, noin 4 869 dollaria, joka saavutettiin marraskuussa 2021. StanChart sanoi heinäkuussa, että suosituin kryptomerkkibitcoin voi saavuttaa 50 000 dollaria tänä vuonna ja 120 000 dollaria vuoden loppuun mennessä. 2024. Bitcoin kävi viimeksi kauppaa noin 27 275 dollarilla.

Samankaltaiset artikkelit