RBI hyväksyy ICICI Bankin toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan uudelleennimityksen

rbi, rbi on rupee, rupee falling, indian rupee, indian economy,

Intian keskuspankki (RBI) hyväksyi maanantaina Sandeep Bakhshin uudelleennimeämisen ICICI Bankin toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi kolmeksi vuodeksi 4. lokakuuta alkaen, lainanantaja sanoi vaihtohakemuksessa.

”RBI on 11. syyskuuta 2023 päivätyssä kirjeessään hyväksynyt Sandeep Bakhshin uudelleennimittämisen pankin toimitusjohtajaksi 4. lokakuuta 2023 – 3. lokakuuta 2026”, ilmoituksessa sanotaan. Se lisäsi, että pankin osakkeenomistajat olivat jo hyväksyneet Bakhshin uudelleennimittämisen varsinaisessa yhtiökokouksessa 30. elokuuta.

Bakhshi on ollut ICICI Bankin asioiden ruori lokakuusta 2018 lähtien. Ennen siirtymistään tohtoriksi Bakhshi toimi operatiivisena johtajana.

Vuodesta 1986 ICICI-konserniin liittynyt Bakhshi on veteraanipankkiiri, joka on hoitanut erilaisia ​​toimeksiantoja ICICI Ltd:ssä, ICICI Lombard General Insurancessa, ICICI Bankissa ja ICICI Prudential Life Insurancessa.

Vaikka keskuspankki on hyväksynyt Bakhshin uudelleennimittämisen kolmeksi vuodeksi, se ei ole vielä vahvistanut HDFC Bankin toimitusjohtajan Sashidhar Jagdishanin uudelleennimeämistä, jonka toimikausi päättyy 27. lokakuuta. HDFC Bank on jo hakenut RBI:lta Jagdishanin nimittämistä uudelleen. pankin päällikkönä kolmen vuoden kaudeksi. Myös Intian valtionpankin puheenjohtajan Dinesh Kharan toimikausi päättyy lokakuussa, ja hän saa todennäköisesti 10 kuukauden jatkoa.

Markkinatoimijat seuraavat myös innokkaasti, miten Kotak Mahindra Bankin peräkkäisyys etenee. Pankin uskotaan lähettäneen kaksi nimeä Uday Kotakin seuraajaksi toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi. Uday Kotak oli aiemmin tässä kuussa yllättänyt markkinat jättämällä eron yli kolme kuukautta ennen kiinteää toimikauttaan. Dipak Gupta, Kotak Mahindra Bankin yhteinen toimitusjohtaja, on saanut RBI:n hyväksynnän toimia pankin päällikkönä väliaikaisesti kahden kuukauden ajan.

Samankaltaiset artikkelit