Apple-toimittaja Foxconnin toisen vuosineljänneksen tulos putosi 1 %, ylitti ennusteet

Foxconn, Foxconn latest news, Foxconn news, Foxconn profit, Foxconn quarter report, Foxconn Q2

Apple Inc:n toimittaja Foxconn raportoi maanantaina 1 %:n laskun toisen vuosineljänneksen nettotuloksesta, koska maailmantalouden vaikeudet heikensivät älykkään kulutuselektroniikan kysyntää.

Taiwanilainen yritys, maailman suurin sopimuselektroniikan valmistaja, sanoi, että huhti-kesäkuun vuosineljänneksen nettotulos putosi 33 miljardiin T$ (1,0 miljardiin dollariin) edellisen vuoden vastaavan ajanjakson tarkistetusta 33,29 miljardista T$:sta.

Se oli parempi kuin 13 analyytikon keskimääräinen ennuste 25,57 miljardin T$ voitosta Refinitivin mukaan. Foxconn sanoi odottavansa älykkäiden kulutuselektroniikkatuotteidensa liikevaihdon laskevan hieman vuodentakaisesta kolmannella neljänneksellä. Tämä ryhmä sisältää älypuhelimet ja muodostaa noin puolet Foxconnin kokonaistuloista.

Kolmannen vuosineljänneksen kokonaisliikevaihto laskee myös hieman, taiwanilainen yritys sanoi ja laski koko vuoden liikevaihdon näkymänsä hieman alempaan tasoon verrattuna.

Foxconnin osake nousi 1,4 % ennen maanantain tulosta, kun päämarkkinalla oli 1,3 % pudotus. Sen osakkeet ovat nousseet tänä vuonna 10 prosenttia.

Samankaltaiset artikkelit