Kedarnath Aggarwal, Bikanervalan puheenjohtaja, aikoinaan katukauppias, menehtyi – Teollisuusuutiset

Kedarnath Aggarwal, chairman of Bikanervala dies

Lala Kedarnath Aggarwal, joka myi aikoinaan bhujia ja rasgullaa ämpäriin vanhan Delhin kaduilla ennen kuin perusti makeis- ja välipalabrändin Bikanervala, kuoli maanantaina. Hän oli 86-vuotias. Kakajina tunnetun Aggarwalin kuolema ”merkitsi vuoden loppua aikakausi, joka on rikastanut makuja ja koskettanut lukemattomia elämiä”, Bikanervala sanoi lausunnossaan.

Yhtiöllä on yli 60 toimipistettä Intiassa, ja se on läsnä muun muassa Yhdysvalloissa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, Nepalissa ja Arabiemiirikunnissa. ”Kakajin lähtö ei ole vain tappio Bikanervalalle; se on tyhjiö kulinaarisessa maisemassa. Hänen näkemyksensä ja johtajuutensa ohjaavat ikuisesti kulinaarista matkaamme”, sanoi konsernin toimitusjohtaja Shyam Sunder Aggarwal. Kedarnath Aggarwal aloitti yrittäjämatkansa Delhissä.

Bikanerista kotoisin oleva perhe omisti makeiskaupan kaupungin laidalla vuodesta 1905. Kauppa nimettiin Bikaner Namkeen Bhandariksi ja siellä myytiin muutamia erilaisia ​​makeisia ja välipaloja. Aggarwal, jolla oli suurempia tavoitteita, muutti Delhiin 50-luvun alussa yhdessä veljensä Satyanarayan Aggarwalin kanssa ja toi perheensä reseptin kaupunkiin. Aluksi molemmat kamppailivat bhujialla ja rasgullalla täytettyjen kauhojen kantoinnissa ja myytiin vanhan Delhin kaduilla. Aggarwal-veljesten kova työ ja Bikanerin ainutlaatuinen maku saivat kuitenkin pian tunnustusta ja hyväksyntää Delhin asukkaiden keskuudessa.

Myöhemmin Aggarwalin veljekset perustivat liikkeen Delhiin Chandini Chowkiin, jossa he käyttivät perheensä reseptejä, jotka periytyivät sukupolvelta toiselle. Bikaner Namkeen Bhandar tuli pian kuuluisaksi muun muassa Moong Dal Halwasta, Bikaneri Bhujiasta ja Kaju Katlista. Kaksi veljestä ja kauppa nousivat pian suosituksi nimellä Bikanervala.

”Jätteessämme jäähyväiset legendalle, viemme hänen perintöään eteenpäin syvällä vastuuntunnolla. Bikanervala on jatkossakin hänen arvojensa heijastus – paikka, jossa jokainen ruokalaji kertoo tarinan ja jokainen asiakas on osa suurperheämme”, sanoi Radhey Mohan Aggarwal, Bikanervala Groupin johtaja ja Kakajin vanhin poika.

Samankaltaiset artikkelit