Jockey India -lisenssinhaltija Page Industriesin Q1:n voitto laski 23,5 % 158,36 miljardiin rupiaan, liikevaihto 7,5 %

Page Industries, Jockey, Speedo, Q1FY24, quarter results, revenue, profit, EBITDA

Jockey- ja Speedo-brändeillä sisä- ja urheiluvaatteita valmistavan ja myyvän Page Industriesin ensimmäisen vuosineljänneksen voitto tilikaudella 2023-2024 oli 158,36 miljoonaa rupiaa, mikä on 23,5 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona 207,04 miljoonaa. Liiketoiminnan tuotot olivat 1 240,03 miljoonaa rupiaa, mikä on 7,5 prosenttia vähemmän kuin 1 341,27 miljardia Rs 23:n vastaavalla neljänneksellä. Yrityksen EBITDA oli 241,80 miljoonaa ruplaa. Samaan aikaan rahavarat olivat 77,3 miljoonaa ruplaa.

Hallitus julisti myös ensimmäisen väliosingon tilikaudelta 2023-24, 75 ruplaa osakkeelta. ”Väliosingon täsmäytyspäivä on 19.8.2023. Osingon maksupäivä on 7.9.2023 tai sitä ennen”, yhtiö sanoi.

”Olen iloinen voidessani kertoa, että tehdyt aloitteet ovat johtaneet huomattavaan katteen elpymiseen ja yhtiö raportoi 31 prosentin volyymikasvusta ensimmäisellä neljänneksellä edelliseen vuosineljännekseen verrattuna. Vaikka vuotuinen liikevaihtomme ja volyymikasvumme ovat edelleen haasteellisia vallitsevien markkinaolosuhteiden vuoksi, olemme edelleen vakaasti sitä mieltä, että tämä on vain ohimenevä vaihe. Ennakoiva lähestymistapamme sisältää jatkuvat investoinnit tulevaisuuden muokkaamiseen, mikä varmistaa, että hyödynnämme edessämme olevat lupaavat tulevaisuudennäkymät”, sanoi Page Industriesin toimitusjohtaja VS Ganesh.

Page Industries vetosi edelleen siihen, että Intian ennustettu talouskasvu vuodelle 24 vaikuttaa myönteisesti maan vaate- ja vähittäiskauppaan, jonka odotetaan kasvavan maan kasvavan väestön, vahvan ostovoiman, internetin levinneisyyden ja kehittyvien muotitrendien ansiosta. ”Tähän trendiin liittyy keskituloisen väestön kiihtynyt kasvu, nopea kaupungistuminen sekä vähittäiskaupan ja verkkokaupan organisoitumisen lisääntyminen. Olennainen tekijä, joka edistää tätä kestävää kasvua, on talousbrändien kuluttajien lisääntyvä siirtyminen premium-brändeihin”, yhtiö lisäsi.

Page Industries on Jockey Internationalin yksinoikeuslisenssinhaltija Jockey-brändin valmistukseen, jakeluun ja markkinointiin Intiassa, Sri Lankassa, Bangladeshissa, Nepalissa, Omanissa, Qatarissa, Malediiveilla, Bhutanissa ja Arabiemiirikunnissa. Page Industries on myös Speedo Internationalin yksinoikeus Speedo-tuotemerkin valmistukseen, markkinointiin ja jakeluun Intiassa. Jockeya myydään yli 2 849 kaupungissa, ja se on saatavilla 120 461+ Multi Brand Outletissa, 1 332+ Exclusive Brand Storessa (EBS) ja laajasti läsnäolo yli 2 843 suuressa formaatissa sekä myös verkossa. Speedo-brändi on saatavilla 962+ kaupassa ja 36 EBOssa yli 90 kaupungissa.

Samankaltaiset artikkelit