Tekoäly (AI) myy autoja vuoteen 2025 mennessä

Johan Sundstrand is the CEO of Phyron

Virallisen tiedotteen mukaan Phyronin toimitusjohtaja Johan Sundstrand mainitsi, että tekoäly (AI) saattaa myydä autoja aivan kuten ihmismyyjä vuoteen 2025 mennessä. Koska jälleenmyyjät kehittävät itseoppivaa ohjelmistoa, odotetaan tekoälyn toimivan. myyntibotti voidaan tehdä.

Tämän ennusteen odotetaan tulevan, kun ruotsalainen videoteknologia-alusta Phyron paransi omaa tekoälypohjaista ohjelmistoaan lisäämällä tilaustyönä täysin automatisoidun selostuksen brändin tekoälyvideoihinsa.

Selostustoiminnon odotetaan olevan saatavilla yli 22 kielellä, ja kullakin kielellä on neljä mies- ja neljä naisääntä. On odotettavissa, että kaikki selostuksen ominaisuudet voidaan säätää, mukaan lukien äänenkorkeus, sävy, nopeus, äänen taajuuskorjain ja musiikin vahvistus.

Uskotaan, että Phyronin omaa Large Language Model -mallia käyttävä Generative AI (samanlainen kuin GPT-4-ohjelmisto) on koulutettu autojen vähittäiskauppasektorille tuottamaan mittatilaustyönä käsikirjoituksia ajoneuvon tärkeimmistä ominaisuuksista virallisen julkaisun oivallusten mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit